CSM. Ordinea de zi pentru ședința din 11 martie 2019 (Secția pentru judecători)

11 mart. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 129

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.csm.1909.ro), la data de 11 martie 2019, va avea loc ședința CSM – Secția pentru judecători.

Pe ordinea de zi a ședinței, se află următoarea lucrare:

Adoptarea unei poziții a Secției pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii cu referire la:

a) scrisoarea deschisă și solicitarea președinților și vicepreședinților curților de apel, precum și a președinților și vicepreședinților tribunalelor, vizând efectele unor manifestări din interiorul sistemului de justiție, apărarea independenței justiției, atât la nivel intern, cât și internațional;

b) aspecte deduse din solicitările exprimate în cadrul adunărilor generale ale judecătorilor organizate la nivelul instanțelor.

Sursa informației

CSM. Ordinea de zi pentru ședința din 11 martie 2019 (Secția pentru judecători) was last modified: martie 11th, 2019 by Universul Juridic
15 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter