[UPDATE: Ordinea de zi soluționată] CSM. Ordinea de zi din 6 noiembrie 2019 (Secția pentru procurori)

8 nov. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 171

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

UPDATE 7 noiembrie: Ordinea de zi soluționată

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), Consiliul Superior al Magistraturii a publicat ordinea de zi soluționată pentru ședința ce a avut loc în data de 6 noiembrie 2019, Secția pentru procurori.

Redăm, în continuare, punctele soluționate înscrise pe ordinea de zi:

– A fost aprobat Raportul Inspecției Judiciare nr. 19-3845, ca urmare a efectuării controlului privind „verificarea eficienței manageriale și a modului de îndeplinire a atribuțiilor ce decurg din legi și regulamente de către conducerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea”.

– A fost constată îndeplinirea condițiile legale de către candidați declarați admiși la concursul de admitere în magistratură organizat în perioada martie – iulie 2019.

În acest sens, CSM a publicat în ordinea de zi soluționată lista candidaților admiși.

 

Pentru a accesa lista completă soluționată, urmați, vă rugăm, sursa informației.

Sursa informației


Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), Consiliul Suprem al Magistraturii a publicat ordinea de zi pentru data de 6 noiembrie 2019, Secția pentru procurori, care va avea loc la ora 10:00.

Redăm, mai jos, câteva din punctele de interes ce urmează a fi dezbătute:

– Notă privind încetarea delegării unor procurori ca urmare a numirii în funcția de procuror în cadrul DNA;

– Notă privind avizarea numirii la Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism a procurorilor declarați admiși la inteviul din data de 29 octombrie 2019;

– Raportul Inspecției Judiciare nr. 19-3845, ca urmare a efectuării controlului privind „verificarea eficienței manageriale și a modului de îndeplinire a atribuțiilor ce decurg din legi și regulamente de către conducerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea;

– Raportul Inspecției Judiciare nr. 19-3249 având ca obiect posibila încălcare a normelor codului deontologic al judecătorilor și procurorilor.

 

Pentru a consulta ordinea de zi, urmați, vă rugăm, sursa informației.

 

Sursa informației

[UPDATE: Ordinea de zi soluționată] CSM. Ordinea de zi din 6 noiembrie 2019 (Secția pentru procurori) was last modified: ianuarie 10th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter