[UPDATE: Ordinea de zi soluționată] CSM. Ordinea de zi a ședinței din 23 aprilie 2019 (Secția pentru procurori)

24 apr. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 241

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 24 aprilie 2019: Ordinea de zi soluționată

Potrivit site-ului oficial, CSM a publicat ordinea de zi soluționată a ședinței pentru procurori care a avut loc ieri, 23 aprilie 2019.

Original Black Friday pe UJmag.ro!

Astfel, Secția pentru procurori a CSM a hotărât validarea rezultatelor concursului pentru numirea procurorilor cu funcții de execuție din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, desfășurat în perioada 01 martie 2019 – 23 aprilie 2019, conform anexei 1.

Secția pentru procurori a CSM a hotărât transmiterea propunerii de numire în funcție a candidaților declarați admiși la concurs, procurorului șef al Direcției Naționale Anticorupție, în ordinea descrescătoare a punctajelor finale obținute, în limita posturilor scoase la concurs, conform anexei 2.

Sursa informației


Conform unui anunț de pe site-ul oficial CSM (www.csm1909.ro), s-a făcut publică ordinea de zi a ședinței Secției pentru procurori din data de 23 aprilie 2019.

Astfel, unicul punct care urmează să se dezbată în cadrul ședinței de astăzi este următorul:

– Notă privind validarea rezultatelor concursului pentru numirea procurorilor cu funcții de execuție din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, desfășurat în perioada 01 martie 2019 – 23 aprilie 2019.

Sursa informației

[UPDATE: Ordinea de zi soluționată] CSM. Ordinea de zi a ședinței din 23 aprilie 2019 (Secția pentru procurori) was last modified: aprilie 24th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter