CSM. Ordinea de zi a ședinței din 19 aprilie 2019 (Secția pentru procurori)

19 apr. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 272

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Conform unui anunț de pe site-ul oficial CSM (www.csm1909.ro), s-a făcut publică ordinea de zi a ședinței Secției pentru procurori din data de 19 aprilie 2019.

Astfel, unicul punct care urmează să se dezbată în cadrul ședinței de astăzi este următorul:

Original Black Friday pe UJmag.ro!

– Notă privind susținerea interviului de către candidații înscriși la concursul pentru numirea procurorilor cu funcții de execuție în cadrul Direcției Naționale Anticorupție.

 

Sursa informației

CSM. Ordinea de zi a ședinței din 19 aprilie 2019 (Secția pentru procurori) was last modified: aprilie 24th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter