[UPDATE: Ordinea de zi soluționată] CSM. Ordinea de zi a ședinței din 12 aprilie 2019 (Secția pentru judecători)

15 apr. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 229

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 15 aprilie 2019: Ordinea de zi soluționată a ședinței CSM din 12 aprilie 2019 – secția pentru judecători

Conform site-ului oficial (www.csm1909.ro), în ședința din 12 aprilie 2019, CSM – secția pentru judecători a luat următoarele hotărâri:

Biblioteca Universul Juridic Sintact

– a hotărât organizarea concursului sau examenului pentru numirea judecătorilor în funcții de conducere la curți de apel, tribunale și judecătorii și a aprobat calendarul de desfășurare a concursului, conform propunerilor formulate în cadrul Comisiei nr. 2 – judecători din data de 12 aprilie 2019;

– a aprobat lista posturilor de conducere vacante de președinte și vicepreședinte de la curți de apel, tribunale și judecătorii, ce urmează a fi scoase la concurs/examen, conform propunerilor formulate în cadrul Comisiei nr. 2 – judecători din data de 12 aprilie 2019;

– a aprobat tematica și bibliografia concursului/examenului, conform propunerilor formulate în cadrul Comisiei nr. 2 – judecători din data de 12 aprilie 2019.

Sursa informației


Conform unui anunț de pe site-ul oficial CSM (www.csm1909.ro), s-a făcut publică ordinea de zi a ședinței Secției pentru judecători din data de 12 aprilie 2019.

Astfel, unicul punct care urmează să se dezbată în cadrul ședinței de astăzi este următorul:

– Organizarea concursului pentru ocuparea funcțiilor de conducere la judecătorii, tribunale și curți de apel.

Sursa informației

[UPDATE: Ordinea de zi soluționată] CSM. Ordinea de zi a ședinței din 12 aprilie 2019 (Secția pentru judecători) was last modified: aprilie 15th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter