CSM. Ocuparea de posturi vacante de judecător

14 mart. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1.563

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui anunț de pe site-ul Consiliului Superior al Magistraturii, în continuare CSM, (www.csm1909.ro), s-a făcut publică procedura de numire în funcția de judecător, fără concurs/examen, în temeiul art. 331 din Legea nr. 303/2004.

Această procedura a fost aprobată prin Hotărârea nr. 235 din 14 martie 2019, în cadrul ședinței Șecției pentru judecători.

Candidații pot opta pentru una sau mai multe instanțe dintre cele publicate pe pagina web a CSM, cu excepția instanțelor militare.

La nivelul judecătoriilor, posturile vor fi indisponibilizate pentru repartiția judecătorilor stagiari care au promovat examenul de capacitate în perioada 2.11.2018-13.03.2019.

Astfel, cererile de numire se depun la CSM, cel mai târziu în termen de 15 zile de la data publicării anunțului. Acestea trebuie să conțină următoarele documente:

– CV;

– copie de pe cartea de identitate;

– cazier judiciar și cazier fiscal;

– declarație pe proprie răspundere privind precizarea domiciului avut în ultimii 3 ani;

–  caracterizarea de la ultimul loc de muncă;

– adeverințe eliberate de primării și/sau administrații financiare de la domiciile avute în ultimii 3 ani din care să rezulte natura și tipul contravențiilor comise, dacă este cazul;

– orice alte înscrisuri relevante pentru verificarea îndeplinirii bunei reputații.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

 

CSM. Ocuparea de posturi vacante de judecător was last modified: martie 14th, 2019 by Universul Juridic
155 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter