[UPDATE: Data, ora și locul susținerii interviului] CSM. Ocuparea de posturi vacante de judecător

7 mai 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 2.715

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 7 mai 2019: Data, ora și locul susținerii interviului în cadrul procedurii pentru numirea în functia de judecător, fără concurs/examen

Pe site-ul oficial al CSM (www.csm1909.ro), a fost publicat anunțul privind susținerea interviului în cadrul procedurii pentru numirea în functia de judecător, fără concurs/examen, potrivit prevederilor art. 33^1 din Legea nr. 303/2004 republicată, cu modificările și completările ulterioare.

Monitor Dosare

Astfel, interviul va avea loc la data de 15 mai 2019, la Secția pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii.

Interviul se va desfășura la Consiliul Superior al Magistraturii, cu sediul în București, Calea Plevnei, nr. 141 B, sector 6, Etaj 1, începând cu ora 11:00.

Pentru a vedea programarea oficială a interviurilor accesați aici.

Sursa informației


Update 19 aprilie 2019: Rezultatele obținute la reexaminarea psihologică pentru ocuparea de posturi vacante de judecător

La data de 19 aprilie 2019, CSM a publicat rezultatele obținute la reexaminarea psihologică de către persoanele care au formulat cerere de numire în funcția de judecător, în temeiul art. 33^1 din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor și procurorilor (rep. M. Of. nr. 826 din 13 septembrie 2005; cu modif. ult.).

Reexaminarea a constat în reevaluarea testului scris, aplicarea unui nou test scris și, ulterior, susținerea interviului și a avut loc în data de 18 aprilie 2019.

Pentru a vedea lista privind rezultatele obținute la reexaminarea psihologică, vă rugăm, accesați aici:

Sursa informației


Update 17 aprilie 2019: Reexaminarea psihologică

Potrivit site-ului oficial CSM (www.csm1909.ro), urmează să se desfășoare o reexaminare de ordin psihologic. Aceasta va consta în reevaluarea testului scris, aplicarea unui nou test scris și, ulterior, susținerea interviului.

Noua evaluare scrisă va avea loc în data de 18 aprilie 2019, ora 10:00. Candidații vizați sunt rugați să se prezinte la sediul CSM, Sala etaj 2, începând cu ora 9:30, când va fi permis accesul în sala de examinare.

Aceștia trebuie să aibă la îndemână un act de identitate valabil, respectiv cartea de identitate sau pașaportul.

Totodată, interviul se va susține tot în data de 18 aprilie 2019, după terminarea evaluării scrise.

Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor”. Impactul noii legi asupra profesiilor liberale

Sursa informației


Update 16 aprilie 2019: Rezultatele la testarea psihologică

Conform unui anunț recent publicat pe site-ul oficial CSM, s-au afișat rezultatele obținute de candidații înscriși la testarea psihologică pentru ocuparea funcției de judecător, fără concurs/examen, în temeiul art. 33^1 din Legea nr. 303/2004.

Atașăm, în continuare, lista aferentă:

Sursa informației


Update 11 aprilie 2019: Anunț testare psihologică

Potrivit unor anunțuri publicate pe site-ul oficial CSM (www.csm1909.ro), urmează să se desfășoare testarea psihologică a candidaților înscriși pentru posturile vacante de judecător, în condițiile art. 33^1 din Legea nr. 303/2004.

Pentru mai multe detalii, atașăm. în continuare, link-urile cu informații relevante:

Metodologia privind organizarea și desfășurarea testării psihologice;

Repartizarea candidaților pentru testul scris;

Repartizarea candidaților pentru interviu;

Programarea la examinarea medicală din 12 aprilie 2019.

Sursa informației

 


Potrivit unui anunț de pe site-ul Consiliului Superior al Magistraturii, în continuare CSM, (www.csm1909.ro), s-a făcut publică procedura de numire în funcția de judecător, fără concurs/examen, în temeiul art. 33^1 din Legea nr. 303/2004.

Această procedura a fost aprobată prin Hotărârea nr. 235 din 14 martie 2019, în cadrul ședinței Șecției pentru judecători.

Candidații pot opta pentru una sau mai multe instanțe dintre cele publicate pe pagina web a CSM, cu excepția instanțelor militare.

La nivelul judecătoriilor, posturile vor fi indisponibilizate pentru repartiția judecătorilor stagiari care au promovat examenul de capacitate în perioada 2.11.2018-13.03.2019.

Astfel, cererile de numire se depun la CSM, cel mai târziu în termen de 15 zile de la data publicării anunțului. Acestea trebuie să conțină următoarele documente:

– CV;

– copie de pe cartea de identitate;

– cazier judiciar și cazier fiscal;

– declarație pe proprie răspundere privind precizarea domiciului avut în ultimii 3 ani;

–  caracterizarea de la ultimul loc de muncă;

– adeverințe eliberate de primării și/sau administrații financiare de la domiciile avute în ultimii 3 ani din care să rezulte natura și tipul contravențiilor comise, dacă este cazul;

– orice alte înscrisuri relevante pentru verificarea îndeplinirii bunei reputații.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

 

[UPDATE: Data, ora și locul susținerii interviului] CSM. Ocuparea de posturi vacante de judecător was last modified: mai 7th, 2019 by Universul Juridic
208 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter