[UPDATE: Minuta din 18 noiembrie 2020] CSM. Minuta Grupului de lucru interinstituţional pentru analizarea proiectelor de modificare a Legilor Justiţiei

18 nov. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 193

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 18 noiembrie 2020: Minuta întâlnirii din 18 noiembrie 2020

Consiliul Superior al Magistraturii (www.csm1909.ro) a publicat minuta întâlnirii Grupului de lucru interinstituțional pentru analizarea proiectelor de modificare a Legilor Justiției din data de 18 noiembrie 2020.

Astfel, în cadrul întâlnirii s-a stabilit ca proiectul de chestionar care cuprinde întrebările adresate procurorilor să fie transmis membrilor grupului pe e-mail în data de 18 noiembrie 2020, iar propunerile noi ale mebrilor grupului să fie transmise pe e-mail până la data de 26 noiembrie 2020.

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

Minuta întâlnirii poate fi vizualizată aici.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Consiliul Superior al Magistraturii (www.csm1909.ro) a publicat minuta întâlnirii Grupului de lucru interinstituțional pentru analizarea proiectelor de modificare a Legilor Justiției, având ca obiect stabilirea obiectului de activitate, a modului de lucru al grupului, a formei și modalității de consultare a parchetelor/instanțelor, precum și a calendarului și etapelor de desfășurare a consultărilor, din data de 4 noiembrie 2020.

Minuta întâlnirii poate fi vizualizată aici.

 

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și CSM. Situația posturilor de judecător la data de 1 noiembrie 2020

[UPDATE: Minuta din 18 noiembrie 2020] CSM. Minuta Grupului de lucru interinstituțional pentru analizarea proiectelor de modificare a Legilor Justiției was last modified: noiembrie 18th, 2020 by Universul Juridic
Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor”. Impactul noii legi asupra profesiilor liberale

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter