CSM. Măsuri în domeniul justiţiei în contextul pandemiei COVID-19

19 nov. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
211 views

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Consiliul Superior al Magistraturii (www.csm1909.ro) a publicat un comunicat prin intermediul căruia anunță că a hotărât avizarea favorabilă, cu observații, a Proiectului de Lege privind unele măsuri în domeniul justiției în contextul pandemiei COVID-19.

Redăm, în continuare, comunicatul:

Conferința națională de Drept Penal al Afacerilor, ediția a VIII-a, ON-LINE

„Biroul de Informare Publică și Relații cu Mass Media din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii este abilitat să aducă la cunoștință publică următoarele:

Având în vedere dispozițiile art. 38 alin. (3) din Legea nr. 317/2004 republicată, cu modificările și completările ulterioare, conform cărora Consiliul Superior al Magistraturii avizează proiectele de acte normative ce privesc activitatea autorității judecătorești,

Luând în considerare evoluția la nivelul întregii țări a situației epidemiologice generate de noul coronavirus SARS-CoV-2,

Apreciind că este necesară adoptarea unor noi măsuri, într-o abordare coordonată în scopul implementării unitare a acestora, care să permită instanțelor judecătorești și parchetelor să funcționeze în continuare în condiții de siguranță, astfel încât să se asigure atât accesul efectiv la proceduri judiciare ca drept fundamental al cetățenilor, cât și imperativul protejării sănătății judecătorilor, procurorilor, personalului auxiliar și a celorlalți participanți la procedurile judiciare,

La data de 18 noiembrie 2020, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât avizarea favorabilă, cu observații, a proiectului de lege privind unele măsuri în domeniul justiției în contextul pandemiei COVID-19.

Hotărârea Plenului CSM nr. 222 poate fi accesată aici.”

 

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și [UPDATE: Ordinea de zi soluționată] CSM. Ședința Plenului din 18 noiembrie 2020

CSM. Măsuri în domeniul justiției în contextul pandemiei COVID-19 was last modified: noiembrie 19th, 2020 by Universul Juridic

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter