[UPDATE: Rezultate] CSM. Lista posturilor de judecător, procuror și a funcțiilor de conducere vacante (martie 2017)

5 iul. 2017
1 vot, medie: 1,00 din 51 vot, medie: 1,00 din 51 vot, medie: 1,00 din 51 vot, medie: 1,00 din 51 vot, medie: 1,00 din 5 (1 votes, average: 1,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 5334
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 5 iulie 2017: Rezultate

INM a publicat într-un comunicat emis în data de 5 iulie 2017 lista cu rezultatele procurorilor și judecătorilor admiși la concursul sau examenul pentru numirea în funcții de conducere.

Redăm mai jos tabelele cu rezultatele:

Alpha Phone POS aduce profesioniștilor din domeniul juridic 12 luni cu zero comision de administrare la pachetele Alpha Professional

Judecători

Procurori

Sursa informației


Update 22 aprilie 2017: Listele candidaților la Concursul pentru ocuparea posturilor de judecător, procuror și a funcțiilor de conducere vacante (martie 2017)

Potrivit comunicatului din data de 21 aprilie 2017, INM a publicat următoarele liste cu candidații înscriși la Concursul pentru ocuparea posturilor de judecător, procuror și a funcțiilor de conducere vacante (martie 2017)

De asemenea a mai fost dată publicității și situația posturilor de judecător (schemă, ocupate, vacante, funcții de conducere vacante, posturi indisponibilizate) la data de 12 aprilie 2017, însoțită de cu anunțul privind procedurile de ocupare a posturilor de judecător ce urmează a se organiza în luna mai 2017.


Update 28 martie 2017: Concursul pentru ocuparea posturilor de judecător, procuror și a funcțiilor de conducere vacante (martie 2017)

Potrivit comunicatului din data de 24 martie 2017, INM anunță desfășurarea Concursului sau examenul pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor și procurorilor la curțile de apel, tribunale, judecătorii, precum și la parchetele dpl acestea, organizat în perioada 24 martie – 28 iunie 2017.

Prin Hotărârea Plenului nr. 263/21 martie 2017, Consiliul Superior al Magistraturii a aprobat organizarea, prin intermediul Institutului Național al Magistraturii, la București, în perioada 24 martie – 28 iunie 2017, a concursului sau examenului pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor și procurorilor ta curțile de apel, tribunale, judecătorii, precum și la parchetele de pe lângă acestea.

Concursul sau examenul se organizează pentru ocuparea unui număr de 127 funcții vacante de președinte și vicepreședinte de la curțile de apel, tribunale și judecătorii, precum și a unui număr de 138 funcții vacante de procuror general, procuror general adjunct, prim-procuror și prim-procuror adjunct de la parchetele de pe lângă curțile de apel, tribunale și judecătorii.

Judecătorii și procurorii pot depune cereri de înscriere la concurs sau examen, la Institutul National al Magistraturii, până la data de 14 aprilie 2017, inclusiv, conform calendarului de desfășurare a concursului/examenului aprobat.

Cererile de înscriere depuse prin poștă vor fi înaintate și prin fax la Institutul Național ai Magistraturii, la numerele 021/311.02.34 sau 021/ 407.62.68.

Cererile de înscriere vor fi însoțite de declarațiile prev. de art. 48 alin. 10-11, respectiv art. 49 alin. 11 din Legea nr. 303/2004 republicată, cu modificările și completările ulterioare, de curriculum vitae și orice alte acte considerate relevante.

Proiectele referitoare la exercitarea atribuțiilor specifice funcțiilor de conducere se depun pe suport de hârtie și în format electronic, pe suport specific CD. la Consiliul Superior al Magistraturii, până la data de 5 mai 2017, inclusiv. Proiectele care se transmit prin serviciile poștale sau de curierat vor purta pe plic data expediției.

Bibliolex Biblioteca juridica virtuala

Concursul sau examenul se va desfășură după următorul calendar:
14 – 21 mai 2017 – testarea psihologică, evaluarea capacității candidaților de a lua decizii și de a-și asuma răspunderea și verificarea rezistenței la stres:
* 14 mai 2017 – testul psihologic scris
* 16-21 mai 2017 – interviul psihologic
26 mai – 14 iunie 2017 – susținerea proiectului referitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcțiilor de conducere
18 iunie 2017 – susținerea testării scrise privind managementul, comunicarea și resursele umane.

Calendarul aprobat va putea suferi modificări în funcție de numărul judecătorilor și procurorilor înscriși la concurs.

Funcțiile de conducere la instanțe și parchete scoase la concurs, precum și tematica și bibliografia de concurs sau examen pot fi consultate mai jos.

Pentru mai multe informații verificați:


Update 3 martie 2017: Lista posturilor de procuror vacante (martie 2017)

În data de 2 martie 2017 CSM a publicat un anunț privind organizarea sesiunii de numire a judecătorilor în funcția de procuror.

Astfel, prin Hotărârea nr. 95/02.02.2017, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a apreciat necesară organizarea unei sesiuni de numire a judecătorilor în funcția de procuror în luna martie 2017 și a publicat la data menționată lista posturilor de procuror vacante.

În conformitate cu prevederile art.22 alin.2 din Regulamentul privind transferul și detașarea judecătorilor și procurorilor, delegarea judecătorilor, numirea judecătorilor și procurorilor în alte funcții de conducere, precum și numirea judecătorilor în funcția de procuror și a procurorilor în funcția de judecător aprobat prin Hotărârea nr. 193/2006 a Plenului Consiliului Superior al Magistraturii, cu modificările și completările ulterioare, cererile de numire a judecătorilor în funcția de procuror se depun la Consiliul Superior al Magistraturii cel mai târziu în termen de 5 zile de la data publicării posturilor vacante și ce urmează a se vacanta, respectiv până la data de 8 martie 2017, inclusiv.


CSM. Lista posturilor de judecător și a funcțiilor de conducere vacante (martie 2017)

În data de 1 martie 2017, CSM a publicat un anunț privind procedurile de ocupare a posturilor de judecător ce urmează a se organiza în luna martie 2017

Prin Hotărârea nr. 228 2017 Secția pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a apreciat că este necesară organizarea unor sesiuni de transferuri la nivel de judecătorii, tribunale și curți de apel în luna martie 2017 – cu observațiile formulate în cadrul ședinței Secției pentru judecători.

De asemenea, prin Hotărârea nr. 95/2017 Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a apreciat că este necesară organizarea primei sesiuni de numire a judecătorilor în funcția de procuror și a procurorilor în funcția de judecător în luna martie 2017, urmând ca stabilirea în concret a lunii în care se va organiza cea de a doua sesiune să se facă după ce se vor cunoaște perioadele exacte de desfășurare a concursurilor preconizate a fi organizate în cea de a doua parte a anului 2017.

În scopul informării judecătorilor și procurorilor care intenționează să formuleze cereri de transfer, respectiv cereri de numire în funcția de judecător, lista posturilor de judecător vacante a fost și ea publicată pe site-ul Consiliului Superior al Magistraturii, la secțiunea Magistrați – Judecători – Locuri vacate, în data de 1 martie 2017.

Cererile de transfer se depun la Consiliul Superior al Magistraturii cel mai târziu în termen de 5 zile de la data publicării listei posturilor vacante și ce urmează a se vacanta, respectiv până la data de 7 martie 2017, inclusiv.

De asemenea, cererea de numire a judecătorilor în funcția de procuror și a procurorilor în funcția de judecător se formulează și ea în scris și se depune la Consiliul Superior al Magistraturii cel mai târziu în termen de 5 zile de la data publicării pe pagina de internet a Consiliului a listei posturilor vacante din luna stabilită, respectiv până ta data de 7 martie 2017, inclusiv.

În acord cu soluția Secției de judecători din data de 14 februarie 2017, judecătorii care intenționează să formuleze cereri de transfer la instanțe unde nu există posturi vacante pot formula cereri tot în acest termen, respectiv până la data de  7 martie 2017, inclusiv, urmând ca cererile să fie analizate în aceeași lună, martie 2017, în raport de posturile vacante rămase și cele ce se vor vacanta ca efect al admiterii unor cereri de transfer.

La aceeași dată CSM a mai dat publicității și lista funcțiilor de conducere vacante și ce urmează a se vacanta în următoarele 90 de zile.

 

[UPDATE: Rezultate] CSM. Lista posturilor de judecător, procuror și a funcțiilor de conducere vacante (martie 2017) was last modified: iulie 6th, 2017 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter