CSM. Infoletter nr. 8/2020

15 sept. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 135

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), Consiliul Superior al Magistraturii a publicat infoletterul nr. 8/2020.

Sumarul acestui Infoletter CSM consemnează evenimente, date și informații cu privire la activitatea membrilor CSM, a Plenului și Secțiilor CSM, a Comisiilor CSM, aspecte referitoare la activitatea desfășurată de instituțiile coordonate de CSM – Institutul Național al Magistraturii și Școala Națională de Grefieri, precum și alte informații despre inițiativele Consiliului.

În perioada de referință, Plenul:

A avizat favorabil proiectul de Lege privind unele măsuri temporare referitoare la concursul de admitere la Institutul Național al Magistraturii, formarea profesională inițială a judecătorilor și procurorilor, examenul de absolvire a Institutului Național al Magistraturii, stagiul și examenul de capacitate al judecătorilor și procurorilor stagiari, precum și la concursul de admitere în magistratură, cu observațiile formulate în cadrul Comisiei nr. 1 comună/19.08.2020.

În perioada de referință, Secția:

A hotărât: 

-înaintarea către Președintele României a propunerilor privind eliberarea din funcție, prin pensionare, a unui număr de 8 judecători;
-validarea rezultatelor concursului sau examenului pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor la curți de apel, tribunale, tribunale specializate și judecătorii, organizat în perioada aprilie-iulie 2020, și numirea în funcțiile de conducere a judecătorilor care au fost declarați admiși la concursul sau examenul desfășurat în perioada aprilie-iulie 2020, începând cu data de 21.08.2020;
-aprobarea solicitării de reorganizare a Secției I civilă a Curții de Apel Craiova și înființarea a două secții distincte, începând cu data de 01.09.2020, urmând ca situația posturilor de conducere să fie soluționată, în raport de soluția Secției pentru judecători, în conformitate cu art. 135 din Legea nr. 304/2004: Secția I civilă specializată în judecarea litigiilor în materie civilă, minori și familie și proprietate intelectuală precum și Secția de litigii de muncă și asigurări sociale specializată în soluționarea litigiilor în materia litigii de muncă și asigurări sociale etc.

 

Pentru infoletter-ul integral, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și CSM. Infoletter nr. 7/2020

CSM. Infoletter nr. 8/2020 was last modified: septembrie 15th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter