CSM. Hotărârea nr. 417/2020, Secția pentru Judecători, privind activitatea de judecată a instanțelor în materie nonpenală, ce vizează judecarea în fond sau în căile de atac a cauzelor, pe durata stării de urgență

25 mart. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 734

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat o informare potrivit căreia Secția pentru Judecători a CSM a adoptat Hotărârea nr. 417 din 24 martie 2020 privind activitatea de judecată a instanțelor în materie nonpenală, ce vizează judecarea în fond sau în căile de atac a cauzelor, în funcție de competența acestora, pe durata stării de urgență instituite prin Decretul Președintelui României nr. 195/2020.

Hotărârea a fost adoptată în vederea asigurării unei practici unitare cu privire la modul de stabilire a cauzelor care se judecă pe durata stării de urgență și poate fi accesată aici.

Pentru mai multe detalii, puteți urma sursa informației.

Sursa informației

CSM. Hotărârea nr. 417/2020, Secția pentru Judecători, privind activitatea de judecată a instanțelor în materie nonpenală, ce vizează judecarea în fond sau în căile de atac a cauzelor, pe durata stării de urgență was last modified: martie 25th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter