CSM. Examenul pentru numirea în funcţii de conducere a judecătorilor la curţile de apel, tribunale, tribunale specializate si judecătorii (12 aprilie – 20 iunie 2019)

15 apr. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 89

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui articol care a fost publicat pe site-ul oficial CSM, urmează să se organizeze examenul pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor, la curțile de apel, tribunale, tribunale specializate si judecătorii, în perioada 12 aprilie – 20 iunie 2019.

Se pot înscrie doar judecătorii care, pe lângă cumularea condițiilor legale, au obținut calificativul „foarte bine” la ultima evaluare și nu au fost sancționați discplinar, în ultimii 3 ani de activitate. Totodată, judecătorii trebuie să funcționeze de minimum 2 ani la instanța la care este vacantă respectiva funcție de conducere pentru care ei candidează.

Campania Spring Black Friday pe UJmag.ro!

Acest examen se organizează în vederea ocupării unui număr de 132 de posturi vacante de președinte și vicepreședinte de la curțile de apel, tribunale și judecătorii.

Totodată, calendarul concursului este disponibil mai jos:

Mai mult decât atât, tematica și bibliografia relevante pentru pregătirea acestui examen pot fi accesate, în continuare:

Pentru mai multe detalii care vă interesează în legătură cu organizarea și desfășurarea acestui examen, vă ghidăm către sursa informației.

Sursa informației

CSM. Examenul pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor la curțile de apel, tribunale, tribunale specializate si judecătorii (12 aprilie – 20 iunie 2019) was last modified: aprilie 15th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter