[UPDATE: Clasificarea candidaților] CSM. Examenul pentru numirea în funcţii de conducere a judecătorilor la curţile de apel, tribunale, tribunale specializate si judecătorii (12 aprilie – 20 iunie 2019)

20 iun. 2019
2 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 5 (2 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1722
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update: 20 iunie 2019: Tabelul de clasificare a candidaților judecători

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), la data de 19 iunie 2019, au fost publicate anunțul privind nedepunerea contestațiilor, dar și tabelul de clasificare a candidaților judecători concursului/examenului pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor la curțile de apel, tribunale, tribunale specializate si judecătorii, organizat în perioada 12 aprilie – 20 iunie 2019.

Pentru a vedea respectivul document, vă rugăm, accesați următoarele linkuri:

– Tabelul de clasificare a candidaților judecători

– Anunțul privind nedepunderea contestațiilor la nota obținută la lucrarea scrisă 

Sursa informației


Update 13 iunie 2019: Rezultatele obținute de candidații judecători la testarea scrisă desfășurată la data de 9 iunie 2019

Conform site-ului oficial (www.csm1909.ro), la data de 12 iunie 2019 a fost publicat tabelul cu rezultatele obținute de candidații judecători la testarea scrisă desfășurată la data de 9 iunie 2019.

Candidații pot formula contestații în termen de 3 zile de la publicarea rezultatelor.

Pentru a vedea respectivul document, vă rugăm, accesați aici.

Sursa informației


Update 12 iunie 2019: Soluționarea contestațiilor

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), CSM a dat publicității anunțul privind soluționarea contestațiilor la barem. Nu a fost formulată nicio contestație, ceea ce conduce la concluzia că baremele de notare sunt definitive.

Pentru a vedea respectivul document. vă rugăm accesați aici.

Sursa informației

 


Update 10 iunie 2019: Subiectele și baremul aferent

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), CSM a dat publicității subiectele și baremul aferent examenului pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor la curțile de apel, tribunale, tribunale specializate si judecătorii.

Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor”. Impactul noii legi asupra profesiilor liberale

Astfel, vom atașa fiecare subiect în parte:

Subiectele de la Grila nr. 1;

Subiectele de la Grila nr. 2;

Subiectele de la Grila nr. 3;

Subiectele de la Grila nr. 4.

Privitor la barem, acesta este disponibil aici.

Contestațiile se depun în termen de 24 h de la data publicării baremului oficial. Un model de contestație poate fi accesat aici.

Sursa informației


Update 5 iunie 2019: Programul de desfășurare a testării scrise privind managementul, comunicarea si resursele umane din 9 iunie 2019

Conform site-ului oficial (www.csm1909.ro) a fost publicat anunțul privind Programul de desfășurare a testării scrise privind managementul, comunicarea si resursele umane din 9 iunie 2019.

Testarea scrisă va avea loc începând cu ora 9:00 la Universitatea Nicolae Titulescu, cu sediul în București, Calea Văcărești, nr. 185, sector 4.

Pentru a vedea respectivul anunț, vă rugăm accesați aici.

Sursa informației


Update 3 iunie 2019: Repartizarea candidaților pentru susținerea proiectului

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), a fost publicată repartizarea candidaților în vederea prezentării proiectului referitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcției pentru care candidează.

Repartizarea este disponibilă accesând următorul link: Repartizarea judecătorilor.

 

Sursa informației


Update 30 mai 2019: Tabelul cu rezultatele obținute de candidații judecători la reexaminarea psihologică din cadrul concursului/examenului pentru numirea în funcții de conducere

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), la data de 30 mai 2019, CSM a dat publicității tabelul cu rezultatele obținute de candidații judecători la reexaminarea psihologică din cadrul concursului/examenului pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor la curțile de apel, tribunale, tribunale specializate si judecătorii, organizat în perioada 12 aprilie – 20 iunie 2019.

Pentru a vedea tabelul cu rezultatele obținute de candidații judecători, vă rugăm accesați aici.

Sursa informației


Update 28 mai 2019: Anunț privind reexaminarea psihologică

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), CSM a dat publicității anunț conform căruia candidații judecători vor fi reexaminați psihologic.

Astfel, proba se va desfășura în data de 30 mai 2019, începând cu ora 10:00, la sediul Institutului Național al Magistraturii.

Candidații sunt rugați să aibă asupra lor un act de identitate pentru a le putea fi permis accesul în sala de examinare.

Sursa informației


Update 24 mai 2019: Tabelul privind rezultatele obținute de candidații judecători la testarea psihologică

Conform site-ului oficial (www.csm1909.ro), la data de 24 mai 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității tabelul privind rezultatele obținute de candidații judecători la testarea psihologică din cadrul concursului/examenului pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor, la curțile de apel, tribunale, tribunale specializate și judecătorii, în perioada 12 aprilie – 20 iunie 2019. 

Pentru a vedea respectivele rezultatele, accesați următorul link:

– Tabel privind rezultatele obținute de candidații judecători la testarea psihologică

Sursa informației


 

Update 17 mai 2019: Repartizarea candidaților judecători pentru susținerea testului scris și a interviului la testarea psihologică la examenul pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor la curțile de apel, tribunale, tribunale specializate și judecătorii (12 aprilie – 20 iunie 2019)

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), la data de de 17  mai 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității repartizarea în săli a candidaților judecători pentru susținerea testului scris la testarea psihologică, dar și repartizarea candidaților judecători pentru susținerea interviului la testarea psihologică.

De asemenea, în aceeași zi, a fost publicată și lista finală a candidaților judecători care îndeplinesc condițiile legale de participare la concursul/examenul pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor la curțile de apel, tribunale, tribunale specializate și judecătorii (12 aprilie – 20 iunie 2019).

Pentru a vedea respectivele liste, vă rugăm accesați următoarele linkuri:

Repartizarea în săli a candidaților judecători pentru susținerea testului scris la testarea psihologică

Repartizarea candidaților judecători pentru susținerea interviului la testarea psihologică

Lista finală a candidaților judecători care îndeplinesc condițiile legale de participare la concursul/examenul pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor la curțile de apel, tribunale, tribunale specializate și judecătorii (12 aprilie – 20 iunie 2019)

 

Sursa informației


Update 15 mai 2019: Anunț cu privire la testarea psihologică

Potrivit site-ului oficial, CSM a publicat un anunț privitor la desfășurarea probei psihologice de către candidații la concursul sau examenul pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor, la curțile de apel, tribunale, tribunale specializate și judecătorii, în perioada 12 aprilie – 20 iunie 2019. 

Această probă constă în aplicarea unui test scris și în susținerea unui interviu în fața comisiilor formate din câte doi psihologi desemnați de CSM.

Aplicarea testului scris va avea loc la data de 19 mai 2019, începând cu ora 9:00 la Universitatea Nicolae Titulescu, cu sediul în București, Calea Văcărești, nr. 185, sector 4.

Interviul va fi susținut în perioada 21-23 mai 2019, la sediul Institutului Național al Magistraturii.

Pentru mai multe detalii, accesați aici.

Sursa informației


Update 9 mai 2019: Tabelul cu candidații care îndeplinesc legale de participare la concursul sau examenul pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), la data de 9 mai 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității tabelul cu candidații care îndeplinesc condițiile legale de participare la concursul sau examenul pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor, la curțile de apel, tribunale, tribunale specializate și judecătorii, în perioada 12 aprilie – 20 iunie 2019.

Pentru a vedea respectivul tabel, accesați aici.

Sursa informației


Potrivit unui articol care a fost publicat pe site-ul oficial CSM, urmează să se organizeze examenul pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor, la curțile de apel, tribunale, tribunale specializate si judecătorii, în perioada 12 aprilie – 20 iunie 2019.

Se pot înscrie doar judecătorii care, pe lângă cumularea condițiilor legale, au obținut calificativul „foarte bine” la ultima evaluare și nu au fost sancționați discplinar, în ultimii 3 ani de activitate. Totodată, judecătorii trebuie să funcționeze de minimum 2 ani la instanța la care este vacantă respectiva funcție de conducere pentru care ei candidează.

Acest examen se organizează în vederea ocupării unui număr de 132 de posturi vacante de președinte și vicepreședinte de la curțile de apel, tribunale și judecătorii.

Totodată, calendarul concursului este disponibil mai jos:

Mai mult decât atât, tematica și bibliografia relevante pentru pregătirea acestui examen pot fi accesate, în continuare:

Pentru mai multe detalii care vă interesează în legătură cu organizarea și desfășurarea acestui examen, vă ghidăm către sursa informației.

Sursa informației

[UPDATE: Clasificarea candidaților] CSM. Examenul pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor la curțile de apel, tribunale, tribunale specializate si judecătorii (12 aprilie – 20 iunie 2019) was last modified: iunie 19th, 2019 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter