CSM. Evoluția situației vacantării posturilor de judecător

11 nov. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 157

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial, ( www.csm1909.ro), Consiliul Superior al Magistraturii a publicat situația vacantării/ocupării posturilor de judecător disponibile. În urma ședinței din data de 12 septembrie 2019, Direcția resurse umane și organizare a dispus realizarea unui studiu de impact, cu privire la efectele intrării în vigoare a dispozițiilor din perspectiva art. I pct. 142 din Legea nr. 242/2018, cu referire la art. 82 alin. 3 din Legea nr. 303/2004.

În raport cu măsurile dispuse, la data culegerii datelor relevante, la nivelul instanțelor judecătorești CSM  a publicat lista cu posturile vacante de judecător.

De asemenea, ei anunță că în anul 2019 vor absolvi INM un număr de 130 auditori de justiție, care, după primul an de cursuri, au optat pentru funcția de judecător. De asemenea, în urma concursului de admitere în magistratură urmează ca până la sfârșitul anului să se ocupe un număr de 116 posturi de judecător.

 

Pentru a consulta lista aferenta posturilor vacante, accesați, vă rugăm, sursa informației.

 

Sursa informației

CSM. Evoluția situației vacantării posturilor de judecător was last modified: noiembrie 8th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter