CSM din Republica Moldova felicită noul CSM din România

11 Ian 2017
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 531

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Consiliul Superior al Magistraturii din Republica Moldova vine cu un mesaj de felicitare în legătură cu constituirea Consiliului Superior al Magistraturii din România și cu alegerea primei conduceri în cadrul Consiliului Superior al Magistraturii.

Calitățile profesionale și personale pe care le posedați, să vă inspire în noul mandat să luați decizii bune și să realizați schimbări pozitive pentru sistemul judiciar. Activitatea desfășurată în prezent, precum și contribuția adusă pe parcursul mai multor ani la înfăptuirea justiției, implică un nivel maxim de responsabilitate. Să Vă bucurați de respect și apreciere din partea tuturor instituțiilor de drept!

Cu această ocazie, Consiliul Superior al Magistraturii din Republica Moldova își exprimă respectul și își dorește ca eforturile de cooperare între instituțiile din cele două state în domeniul justiției, să continue în același ritm cu realizări productive, în contextul în care au fost întreprinse mai multe măsuri în acest sens.

Pachet: Explicatiunea teoretica si practica a Dreptului Civil Roman. Set 14 Titluri - 11 Tomuri.

Membrilor Consiliului Superior al Magistraturii, Vă dorim un mandat plin de succes cu multe realizări frumoase!

Cu deosebită considerațiune și profund respect,

Președintele
Consiliului Superior al Magistraturii
din Republica Moldova
Victor MICU

👍Mesajul Președintelui României pentru noul Consiliu Superior al Magistraturii

CSM din Republica Moldova felicită noul CSM din România was last modified: ianuarie 12th, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter