CSM din Republica Moldova felicită noul CSM din România

11 ian. 2017
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 869

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Consiliul Superior al Magistraturii din Republica Moldova vine cu un mesaj de felicitare în legătură cu constituirea Consiliului Superior al Magistraturii din România și cu alegerea primei conduceri în cadrul Consiliului Superior al Magistraturii.

Calitățile profesionale și personale pe care le posedați, să vă inspire în noul mandat să luați decizii bune și să realizați schimbări pozitive pentru sistemul judiciar. Activitatea desfășurată în prezent, precum și contribuția adusă pe parcursul mai multor ani la înfăptuirea justiției, implică un nivel maxim de responsabilitate. Să Vă bucurați de respect și apreciere din partea tuturor instituțiilor de drept!

Cu această ocazie, Consiliul Superior al Magistraturii din Republica Moldova își exprimă respectul și își dorește ca eforturile de cooperare între instituțiile din cele două state în domeniul justiției, să continue în același ritm cu realizări productive, în contextul în care au fost întreprinse mai multe măsuri în acest sens.

Membrilor Consiliului Superior al Magistraturii, Vă dorim un mandat plin de succes cu multe realizări frumoase!

Cu deosebită considerațiune și profund respect,

Președintele
Consiliului Superior al Magistraturii
din Republica Moldova
Victor MICU

👍Mesajul Președintelui României pentru noul Consiliu Superior al Magistraturii

CSM din Republica Moldova felicită noul CSM din România was last modified: ianuarie 12th, 2017 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter