CSM. Declanşarea procedurii de ocupare a funcţiilor de director adjunct – SNG

22 mart. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 85

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui anunț, Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) declanșează procedura de ocupare a două funcții de director adjunct al Școlii Naționale de Grefieri (SNG), pentru un mandat de trei ani, astfel:

– director adjunct al SNG, responsabil cu formarea profesională continuă, vacantă din data de 1 august 2019;

– director adjunct al SNG, responsabil cu formarea profesională inițială, vacantă din data de 15 aprilie 2019.

În vederea numirii de către Plenul CSM, pentru un mandat de trei ani, cu posibilitatea reînvestirii o singură dată, directorul adjunct al SNG trebuie să fie inclus în categoria personalului de instruire (formatorilor) al SNG și să aibă calitatea de judecător sau procuror.

În termen de 30 de zile de la publicarea anunțului, candidaturile însoțite de un curriculum vitae și de un plan managerial, pot fi depuse la sediul CSM, în București, Calea Plevnei nr. 141B, sector 6 sau la nr. de fax: 021.311.69.42.

Pentru mai multe informații privitoare la procedura de selecție, vă invităm să accesați sursa informației.

Sursa informației

CSM. Declanșarea procedurii de ocupare a funcțiilor de director adjunct – SNG was last modified: martie 22nd, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter