CSM. Declanşarea procedurii de ocupare a funcţiei de director adjunct al Şcolii Naţionale de Grefieri, vacantă începând cu data de 1 august 2018

19 iul. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 362
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui anunț din data de 19 iulie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității detalii privind declanșarea procedurii de ocupare a funcției de director adjunct al Școlii Naționale de Grefieri, vacantă începând cu data de 1 august 2018, pentru un mandat de 3 ani, în conformitate cu dispozițiile art. 16 alin. (2) din Legea nr. 567/2009, cu modificările și completările ulterioare, și art. 12 din Regulamentul de organizare și funcționare al Școlii Naționale de Grefieri, aprobat prin Hotărârea Plenului CSM nr. 183/2007, cu modificările și completările ulterioare.

Astfel, directorul Școlii Naționale de Grefieri este numit de Consiliul Superior al Magistraturii din rândul personalului de instruire al Școlii Naționale de Grefieri, care are calitatea de judecător sau procuror, pentru un mandat de 3 ani, cu posibilitatea reînvestirii o singură dată.

Candidaturile se depun la sediul Consiliului Superior al Magistraturii (București – Calea Plevnei nr. 141 B, Sector 6), împreună cu un curriculum vitae și un plan managerial privitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcției, precum și orice alte acte considerate relevante.

Termenul de depunere a candidaturilor este de 30 de zile de la data publicării pe paginile de internet ale Consiliului Superior al Magistraturii și Școlii Naționale de Grefieri.

În vederea numirii în funcție, candidații susțin un interviu fața Plenului Consiliului Superior al Magistraturii, care constă în prezentarea planului managerial și are ca scop verificarea aptitudinilor manageriale ale candidaților, urmând a fi avute în vedere, în principal, capacitatea de organizare, capacitatea rapidă de decizie, rezistența la stres, autoperfecționarea, capacitatea de analiză, de sinteză, de previziune, de strategie și planificare pe termen scurt, mediu și lung, inițiativa și capacitatea de adaptare rapidă.

Candidatul declarat admis la interviu va fi numit în funcția de conducere prin hotărâre a Plenului Consiliului Superior al Magistraturii. Judecătorul sau procurorul numit în funcția de conducere menționată va fi detașat la Școala Națională de Grefieri, în condițiile legii.

Sursa informației

 

CSM. Declanșarea procedurii de ocupare a funcției de director adjunct al Școlii Naționale de Grefieri, vacantă începând cu data de 1 august 2018 was last modified: iulie 19th, 2018 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter