[Update: Proiectul privind exercitarea atribuțiilor specifice] CSM. Declanșare procedură de ocupare a funcției de președinte al Secției de contencios administrativ și fiscal la Înalta Curte de Casație și Justiție

29 nov. 2022
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 117

Update: Proiectul privind exercitarea atribuțiilor specifice

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat proiectul candidatului înscris la procedura de ocupare a funcției de președinte, ce prezintă exercitarea atribuțiilor specifice de președinte al Secției de contencios administrativ și fiscal din cadrul Înaltei Curți de Casație și Justiție.

Proiectul cuprinde următoarele aspecte:

− Prezentarea Secției de contencios administrativ și fiscal a Înaltei Curți de Casație și Justiție și activitatea acesteia;

− Cadrul normativ al exercitării funcției de președinte;

− Obiective propuse pentru exercitarea funcției.

Întregul Proiect este disponibil și poate fi consultat aici.

Pentru informații suplimentare, vă invităm să accesați sursa informației.


Update: Candidatul înscris

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat lista privind candidatul înscris în procedura de ocupare a funcției de președinte al Secției de contencios administrativ și fiscal din cadrul Înaltei Curți de Casație și Justiție.

În acest sens, lista poate fi consultată aici.

Sursa informației


Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat un anunț privind declanșarea procedurii de ocupare a funcției de președinte al Secției de contencios administrativ și fiscal la Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ).

În acest sens, judecătorii Înaltei Curți de Casație și Justiție care au funcționat la această instanță cel puțin 2 ani și care nu au fost sancționați disciplinar în ultimii 3 ani își pot depune candidaturile pentru funcție, la Secția pentru judecători a CSM, până la data de 18 noiembrie 2022, inclusiv.

Proiectele referitoare la exercitarea atribuțiilor specifice funcției de conducere se depun la CSM până la data de 25 noiembrie 2022, inclusiv.

Procedura de ocupare a funcției constă într-o probă de interviu. Pentru consultarea etapelor din cadrul acesteia, precum și pentru documentele necesare depunerii candidaturii, vă invităm să accesați acest link.

Calendarul estimativ al procedurii de ocupare a funcției este disponibil aici.

Sursa informației

Vezi și [UPDATE: Lucrările candidaților] CSM. Concurs de promovare în funcția de judecător la ÎCCJ – iulie-noiembrie 2022

 

[Update: Proiectul privind exercitarea atribuțiilor specifice] CSM. Declanșare procedură de ocupare a funcției de președinte al Secției de contencios administrativ și fiscal la Înalta Curte de Casație și Justiție was last modified: noiembrie 29th, 2022 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.