CSM. Decizia nr. 98/2020 (privind regulile aplicabile desfăşurării şedinţelor secţiilor Consiliului în materie disciplinară, pe durata stării de alertă)

18 mai 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 152

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat Decizia nr. 98/2020Președintelui CSM privind regulile aplicabile desfășurării ședințelor secțiilor Consiliului în materie disciplinară, pe durata stării de alertă.

Astfel, în cadrul Deciziei sunt prevăzute măsuri pentru protejarea persoanelor care își desfășoară activitatea în cadrul Consiliului, dar și a celor care participă la ședințele secțiilor Consiliului în materie disciplinară, decizia putând fi accesată aici.

Conferința națională de Drept Penal al Afacerilor, ediția a VIII-a, ON-LINE

 

Pentru mai multe detalii, puteți urma sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și CSM. Extras din Instrucțiunile emise la data de 14 mai 2020 privind prevenirea și limitarea răspândirii efectelor epidemei de COVID-19

CSM. Decizia nr. 98/2020 (privind regulile aplicabile desfășurării ședințelor secțiilor Consiliului în materie disciplinară, pe durata stării de alertă) was last modified: mai 18th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter