CSM. Proiect în dezbatere publică: Ghidul de bune practici în relaţia sistemului judiciar cu mass-media

10 iun. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 114

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial, CSM a anunțat recent dezbaterea publică privitoare la Ghidul de bune practici în relația sistemului judiciar cu mass-media.

Pe această cale, CSM a publicat o știre conform căreia elaborarea proiectului de actualizare a Ghidului privind relația sistemului judiciar cu mass-media a fost finalizată. Astfel, în data de 13 iunie 2019, între orele 10:00 – 12:00, urmează să se organizeze dezbaterea publică propriu-zisă.

Biblioteca Universul Juridic Sintact

Persoanele interesate trebuie să anunțe intenția de participare la adresa de email [email protected] până la data de 11 iunie 2019, orele 16:oo.

Accesul în sală se face în limita a 24 de locuri disponibile în acest fel:

– Prima prioritate este prevăzută persoanelor care au solicitat organizarea dezbaterii publice conform art. 7 alin (9);

– A doua prioritate este prevăzută reprezentanțiilor asociațiilor profesionale ale magistraților;

– A treia prioritate este prevăzută reprezentanțiilor organismelor mass-media acreditați la CSM și reprezentanțiilor organismelor media specializate ca profil în aria de justiție;

– A patra prioritate este prevăzută organizațiilor societății civile de apărare a drepturilor omului și ai instituțiilor publice;

– Alte persoane interesate.

Proiectul supus dezbaterii se regăsește aici.

Sursa informației

CSM. Proiect în dezbatere publică: Ghidul de bune practici în relația sistemului judiciar cu mass-media was last modified: iunie 10th, 2019 by Redacția ProLege
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter