CSM. Concursul sau examenul pentru numirea în funcţii de conducere a judecătorilor la curţile de apel, tribunale, tribunale specializate și judecătorii, organizat în perioada septembrie-decembrie 2021

24 sept. 2021
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 178

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat un anunț privind organizarea concursului pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor la curțile de apel, tribunale, tribunale specializate și judecătorii, în perioada septembrie-decembrie 2021.

Astfel, concursul se organizează pentru ocuparea unui număr de 187 de posturi vacante, pentru funcțiile de președinte si vicepreședinte, pentru curțile de apel, tribunale și judecătorii.

De asemenea, candidații pot depune cererile de înscriere până la data de 15 octombrie 2021, inclusiv, la sediul Institutului Național al Magistraturii.

Cererile de înscriere depuse prin poștă vor fi înaintate și prin fax, către Institutul Național al Magistraturii, la numărul 021.311.02.34.

Totodată, proiectele referitoare la exercitarea atribuțiilor specifice funcțiilor de conducere pot fi depuse până la data de 25 octombrie 2021, la sediul Consiliului Superior al Magistraturii. Proiectele se vor depune atât pe suport de hârtie, cât și în format electronic, pe suport specific Stick USB.

Concursul are următorul program:

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

– 31 octombrie 2021: testare psihologică – test scris;

– 2-8 noiembrie 2021: interviu –testare psihologică, evaluarea capacității candidaților de a lua decizii și de a-și asuma răspunderea, precum și verificarea rezistenței la stres;

– 19-28 noiembrie 2021: susținerea proiectului;

– 5 decembrie 2021: susținerea testării scrise privind managementul, comunicarea și resursele umane.

Calendarul este de natură estimativă și poate suferi modificări.

Atașăm, în continuare, documentele anexate, astfel cum au fost publicate de CSM:

– Tematica si bibliografia de concurs/examen;

Calendarul de concurs;

– Cerere tip înscriere;

– Regulamentul privind numirea în funcții de conducere a judecătorilor și revocarea din aceste funcții.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor”. Impactul noii legi asupra profesiilor liberale

Vezi și [UPDATE: Rezultatele obținute la proba scrisă/Depunerea contestațiilor] CSM. Concursul de promovare pe loc în funcții de execuție a procurorilor, din data de 12 septembrie 2021

CSM. Concursul sau examenul pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor la curțile de apel, tribunale, tribunale specializate și judecătorii, organizat în perioada septembrie-decembrie 2021 was last modified: septembrie 24th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter