[UPDATE: Anunț privind nedepunerea contestațiilor la punctaj] CSM. Concursul sau examenul pentru numirea în funcţii de conducere a judecătorilor la curţile de apel, tribunale, tribunale specializate și judecătorii, organizat în perioada octombrie – decembrie 2019

11 dec. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 821

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

UPDATE 17 decembrie: Anunț privind nedepunerea contestațiilor la punctaj

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), CSM a publicat un anunț privind nedepunerea contestațiilor la punctaj, la concursul sau examenul de numire în funcții de conducere a judecătorilor la curțile de apel, tribunale, tribunale specializate și judecătorii, organizat în perioada octombrie – decembrie 2019.

Monitor Dosare

 

Pentru mai multe detalii, accesați, vă rugăm, sursa informației.

Sursa informației


UPDATE 17 decembrie: Tabel de clasificare a candidaților judecători înscriși la concursul sau examenul de numire în funcții de conducere

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), CSM a publicat tabelul de clasificare a candidaților judecători înscriși la concursul sau examenul de numire în funcții de conducere a judecătorilor la curțile de apel, tribunale, tribunale specializate și judecătorii, organizat în perioada octombrie – decembrie 2019.

 

Pentru mai multe detalii, accesați, vă rugăm, sursa informației.

Sursa informației


UPDATE 11 decembrie: Tabel cu rezultatele obținute la proba scrisă privind managementul, comunicarea și resursele umane

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), CSM a publicat tabelul cu rezultatele obținute la proba scrisă privind managementul, comunicarea și resursele umane,  la concursul sau examenul pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor la curțile de apel, tribunale, tribunale specializate și judecătorii, organizat în perioada octombrie – decembrie 2019.

 

Pentru mai multe detalii, accesați, vă rugăm, sursa informației.

Sursa informației


UPDATE 11 decembrie: PV privind soluționare constestațiilor la barem 

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), CSM a publicat procesul verbal privind soluționarea contestațiilor la concursul sau examenul pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor la curțile de apel, tribunale, tribunale specializate și judecătorii, organizat în perioada octombrie – decembrie 2019.

Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor”. Impactul noii legi asupra profesiilor liberale

Pentru mai multe detalii, accesați, vă rugăm, sursa informației.

Sursa informației


UPDATE 9 decembrie: Anunț privind depunerea contestațiilor la baremul de evaluare și notare

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), CSM a publicat un anunț privind soluționarea contestațiilor de la barem, ce pot fi depuse la Institutul Național al Magistraturii prin fax la numărul 021 4076 268.

 

Pentru mai multe informații, consultați, vă rugăm, sursa informației.

Sursa informației


UPDATE 4 decembrie: Tabel cu rezultatele obținute de candidați la susținerea proiectului referitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcției de conducere

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), CSM a publicat tabelul cu rezultatele obținute de candidați la susținerea proiectului referitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcției de conducere, la concursul pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor la curțile de apel, tribunale, tribunale specializate și judecătorii, organizat în perioada octombrie – decembrie 2019. 

 

Pentru mai multe informații, consultați, vă rugăm, sursa informației.

Sursa informației


UPDATE 3 decembrie: Programul de desfășurare al testării scrise privind managementul, comunicarea și resursele umane

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), CSM a publicat un anunț conform căruia testarea va avea loc în data de 8 decembrie 2019, la Universitatea Niculae Titulescu, începând cu ora 10:00. Accesul candidaților în săli este permis în intervalul 8:30-9:30.

Timpul pentru redactarea lucrării scrise va fi stabilit de comisie, dar nu va depăși 4 ore.

 

Pentru mai multe informații, consultați, vă rugăm, sursa informației.

Sursa informației


UPDATE 29 noiembrie: Tabelul cu rezultatele finale și repartizarea candidaților pentru susținerea proiectului

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), CSM a publicat tabelul cu rezultatele finale de după soluționarea contestațiilor formulate împotriva calificativului la testarea psihologică.

De asemenea, pe site-ul Consiliului Suprem al Magistraturii se regăsește și repartizarea candidaților judecătorești pentru susținerea proiectului referitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcției de conducere pentru care candidează. Pentru a vizualiza documentul, vă rugăm, apăsați aici.

Pentru a consulta tabelul cu rezultatele finale, vă rugăm, urmați sursa informației.

Sursa informației


UPDATE 25 noiembrie: Anunț privind desfășurarea reexaminării psihologice

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), CSM a publicat un anunț privind desfășurarea reexaminării psihologice, la concursul pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor la curțile de apel, tribunale, tribunale specializate și judecătorii, organizat în perioada octombrie – decembrie 2019

 

Pentru a vedea anunțul urmați, vă rugăm, sursa informației.

Sursa informației


UPDATE 20 noiembrie: Tabel cu rezultatele obținute de candidații judecători la testarea psihologică

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), CSM a publicat un anunț privind tabelul cu rezultatele obținute de candidații judecători la testarea psihologică, la concursul pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor la curțile de apel, tribunale, tribunale specializate și judecătorii, organizat în perioada octombrie – decembrie 2019.

 

Pentru a consulta tabelul cu rezultatele, urmați, vă rugăm, sursa informației.

Sursa informației

 


UPDATE 19 noiembrie: Tabel final cu rezultatele îndeplinirii condițiilor legale a participanților

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), CSM a publicat un anunț privind tabelul final cu rezultatul verificării  îndeplinirii de către candidați judecători a condițiilor legale de participare la concursul de promovare pe loc în funcții de execuție din data de 15 decembrie 2019.

 

Pentru a consulta tabelul cu candidați, urmați, vă rugăm, sursa informației.

Sursa informției


UPDATE 12 noiembrie: Repartizarea candidaților judecători la interviul testării psihologice și repartizarea candidaților judecători în săli pentru testarea scrisă a probei psihologice 

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), CSM a publicat un anunț privind repartizarea candidaților ce îndeplinesc condițiile de participare la concursul pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor la curțile de apel, tribunale, tribunale specializate și judecătorii, organizat în perioada octombrie – decembrie 2019.

 

Pentru a consulta lista cu repartizarea candidaților pentru interviul la testarea psihologice , vă rugăm, accesați aici.

Pentru a consulta lista cu repartizarea candidaților în săli pentru susținerea testului scris la proba psihologică , urmați, vă rugăm, sursa informației.

Sursa informației

 


UPDATE 12 noiembrie: Lista finală a candidaților și desfășurarea testării psihologice

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), CSM a publicat un anunț privind lista finală a candidaților ce îndeplinesc condițiile de participare la concursul pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor la curțile de apel, tribunale, tribunale specializate și judecătorii, organizat în perioada octombrie – decembrie 2019. 

De asemenea, CSM, înștiințează printr-un comunicat desfășurarea testării psiholigice a candidaților.

 

Pentru a consulta lista cu candidații, vă rugăm, accesați aici.

Pentru a vizuliza anunțul CSM legat de desfășurarea testării psihologice, urmați, vă rugăm, sursa informației.

Sursa informației


UPDATE 8 noiembrie: Ordinea de zi soluționată

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), CSM a oferit publicității tabelul cu candidații care îndeplinesc condițiile de participare la concursul pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor la curțile de apel, tribunale, tribunale specializate și judecătorii, organizat în perioada octombrie – decembrie 2019.

Pentru a consulta lista cu candidații, urmați, vă rugăm, sursa informației.

 

Sursa informației



Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), CSM a oferit publicității date referitoare la începerea concursului pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor la curțile de apel, tribunale, tribunale specializate si judecătorii, organizat în perioada octombrie – decembrie 2019.

CSM pune la dispoziție un număr de 139 de posturi vacante, pentru funcțiile de președinte si vicepreședinte, pentru curțile de apel, tribunale și judecătorii.

Candidații pot depune cererile de înscriere până la data de 5 noiembrie 2019. În data de 15 noiembrie 2019 va avea loc testarea psihologică și testarea scrisă.

Cererile de înscriere pot  fi depuse și prin intermediul faxului, către Institutul Național al Magistraturii, la numărul 021.311.02.34. Și vor fi însoțite de declarațiile prevăzute de art. 48 alin. (10)-(11) din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor și procurorilor.

Concursul are următorul program:

15 noiembrie 2019: testare psihologică – test scris;

17-21 noiembrie 2019: interviu –testare psihologică, evaluarea capacității candidaților de a lua decizii și a-și asuma răspunderea.

8 decembrie 2019: susținerea testării scrise privind managementul, comunicarea și resursele umane.

Calendarul este de natură estimativă și poate suferi modificări.

– Anunțul privind concursul sau examenul pentru numirea de funcții de conducere a judecătorilor la curțile de apel, tribunale specializate și judecătorii, organizat în perioada octombrie – decembrie 2019;

– Tematica si bibliografia de concurs/examen;

– Calendar concurs;

– Cerere tip înscriere.

Sursa informației

[UPDATE: Anunț privind nedepunerea contestațiilor la punctaj] CSM. Concursul sau examenul pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor la curțile de apel, tribunale, tribunale specializate și judecătorii, organizat în perioada octombrie – decembrie 2019 was last modified: decembrie 18th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter