[UPDATE: Repartizarea candidaților judecători la testarea psihologică] CSM. Concursul sau examenul pentru numirea în funcţii de conducere a judecătorilor la curţile de apel, tribunale, tribunale specializate și judecătorii, organizat în perioada octombrie – decembrie 2019

13 nov. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 118

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

UPDATE 12 noiembrie: Repartizarea candidaților judecători la interviul testării psihologice și repartizarea candidaților judecători în săli pentru testarea scrisă a probei psihologice 

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), CSM a publicat un anunț privind repartizarea candidaților ce îndeplinesc condițiile de participare la concursul pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor la curțile de apel, tribunale, tribunale specializate si judecătorii, organizat în perioada octombrie – decembrie 2019.

Black Friday in curand pe UJmag.ro!

 

Pentru a consulta lista cu repartizarea candidaților pentru interviul la testarea psihologice , vă rugăm, accesați aici.

Pentru a consulta lista cu repartizarea candidaților în săli pentru susținerea testului scris la proba psihologică , urmați, vă rugăm, sursa informației.

Sursa informației

 


UPDATE 12 noiembrie: Lista finală a candidaților și desfășurarea testării psihologice

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), CSM a publicat un anunț privind lista finală a candidaților ce îndeplinesc condițiile de participare la concursul pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor la curțile de apel, tribunale, tribunale specializate si judecătorii, organizat în perioada octombrie – decembrie 2019. 

De asemenea, CSM, înștiințează printr-un comunicat desfășurarea testării psiholigice a candidaților.

 

Pentru a consulta lista cu candidații, vă rugăm, accesați aici.

Pentru a vizuliza anunțul CSM legat de desfășurarea testării psihologice, urmați, vă rugăm, sursa informației.

Sursa informației


UPDATE 8 noiembrie: Ordinea de zi soluționată

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), CSM a oferit publicității tabelul cu candidații care îndeplinesc condițiile de participare la concursul pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor la curțile de apel, tribunale, tribunale specializate si judecătorii, organizat în perioada octombrie – decembrie 2019.

Pentru a consulta lista cu candidații, urmați, vă rugăm, sursa informației.

 

Sursa informațieiPotrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), CSM a oferit publicității date referitoare la începerea concursului pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor la curțile de apel, tribunale, tribunale specializate si judecătorii, organizat în perioada octombrie – decembrie 2019.

CSM pune la dispoziție un număr de 139 de posturi vacante, pentru funcțiile de președinte si vicepreședinte, pentru curțile de apel, tribunale și judecătorii.

Candidații pot depune cererile de înscriere până la data de 5 noiembrie 2019. În data de 15 noiembrie 2019 va avea loc testarea psihologică și testarea scrisă.

Cererile de înscriere pot  fi depuse și prin intermediul faxului, către Institutul Național al Magistraturii, la numărul 021.311.02.34. Și vor fi însoțite de declarațiile prevăzute de art. 48 alin. (10)-(11) din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor și procurorilor.

Concursul are următorul program:

15 noiembrie 2019: testare psihologică – test scris;

17-21 noiembrie 2019: interviu –testare psihologică, evaluarea capacității candidaților de a lua decizii și a-și asuma răspunderea.

8 decembrie 2019: susținerea testării scrise privind managementul, comunicarea și resursele umane.

Calendarul este de natură estimativă și poate suferi modificări.

– Anunțul privind concursul sau examenul pentru numirea de funcții de conducere a judecătorilor la curțile de apel, tribunale specializate și judecătorii, organizat în perioada octombrie – decembrie 2019;

– Tematica si bibliografia de concurs/examen;

– Calendar concurs;

– Cerere tip înscriere.

Sursa informației

[UPDATE: Repartizarea candidaților judecători la testarea psihologică] CSM. Concursul sau examenul pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor la curțile de apel, tribunale, tribunale specializate și judecătorii, organizat în perioada octombrie – decembrie 2019 was last modified: noiembrie 13th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter