[UPDATE: Clasificarea candidaților] CSM. Concursul pentru numirea procurorilor cu funcţii de execuţie din cadrul Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie (termen-limită: 3 decembrie 2018)

15 feb. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 855

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 15 februarie 2019: Clasificarea candidaților – rezultatele finale în ceea ce privește concursul pentru numirea procurorilor cu funcții de execuție din cadrul Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție

Potrivit unui anunț din data de 14 februarie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității rezultatele finale ale candidaților în ceea ce privește concursul pentru numirea procurorilor cu funcții de execuție din cadrul Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție.

Summer Black Friday pe UJmag.ro

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare clasificarea candidaților la concurs, astfel cum a fost publicată de către CSM:

Sursa informației


Update 14 februarie 2019: Punctajele obținute de către candidați la proba interviului în ceea ce privește concursul pentru numirea procurorilor cu funcții de execuție din cadrul Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție

Potrivit unui anunț din data de 14 februarie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității punctajele obținute de către candidați la proba interviului în ceea ce privește concursul pentru numirea procurorilor cu funcții de execuție din cadrul Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare punctajele obținute de către candidați la proba interviuluiastfel cum a fost publicat de către CSM:

Sursa informației


Update 13 februarie 2019: Programarea candidaților pentru susținerea interviului în ceea ce privește concursul pentru numirea procurorilor cu funcții de execuție din cadrul Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție

Potrivit unui anunț din data de 13 februarie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității programarea candidaților pentru susținerea interviului în ceea ce privește concursul pentru numirea procurorilor cu funcții de execuție din cadrul Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare respectiva programareastfel cum a fost publicat de către CSM:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


Update 6 februarie 2019: Punctajele obținute la proba constând în evaluarea unor acte profesionale întocmite de către candidați din ultimii 3 ani de activitate în ceea ce privește concursul pentru numirea procurorilor cu funcții de execuție din cadrul Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție

Potrivit unui anunț din data de 5 februarie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității punctajele obținute la proba constând în evaluarea unor acte profesionale întocmite de către candidați din ultimii 3 ani de activitate în ceea ce privește concursul pentru numirea procurorilor cu funcții de execuție din cadrul Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție.

Astfel, conform art. 16 alin. (7) din Regulamentul privind numirea, continuarea activității și revocarea procurorilor cu funcții de execuție din cadrul Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție, aprobat prin Hotărârea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr. 911 din 19 septembrie 2018, modificată, împotriva punctajului obținut, candidații pot formula contestație în termen de 24 de ore de la publicare.

Contestația se depune la Consiliul Superior al Magistraturii, la numerele de fax: 021/311.69.42 sau 021/311.69.43.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare tabelul cu punctajele obținute la proba constând în evaluarea unor acte profesionale întocmite de către candidați din ultimii 3 ani de activitateastfel cum a fost publicat de către CSM:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


Update 30 ianuarie 2019: Clasificarea candidaților cu punctajele obținute în urma susținerii probei constând în evaluarea activității candidaților din ultimii 5 ani în ceea ce privește concursul pentru numirea procurorilor cu funcții de execuție din cadrul Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție

Potrivit unui anunț din data de 29 ianuarie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității clasificarea candidaților cu punctajele obținute în urma susținerii probei constând în evaluarea activității candidaților din ultimii 5 ani în ceea ce privește concursul pentru numirea procurorilor cu funcții de execuție din cadrul Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare respectiva clasificareastfel cum a fost publicată de către CSM:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


Update 20 decembrie 2018: Lista finală a candidaților care întrunesc condițiile legale de participare la concursul pentru numirea procurorilor cu funcții de execuție din cadrul Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție

Potrivit unui anunț din data de 19 decembrie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității lista finală a candidaților care întrunesc condițiile legale de participare la concursul pentru numirea procurorilor cu funcții de execuție din cadrul Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare respectiva listăastfel cum a fost publicată de către CSM:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


Update 11 decembrie 2018: Lista candidaților care întrunesc condițiile legale de participare la concursul pentru numirea procurorilor cu funcții de execuție din cadrul Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție

Potrivit unui anunț din data de 10 decembrie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității lista candidaților care întrunesc condițiile legale de participare la concursul pentru numirea procurorilor cu funcții de execuție din cadrul Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție.

Totodată, candidații respinși în urma verificării întrunirii condițiilor legale de participare la concurs pot formula contestații la Consiliul Superior al Magistraturii, în termen de 24 de ore de la publicarea pe site, personal sau prin fax, la numerele 021/311.69.42 sau 021/311.69.43.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare lista candidaților care întrunesc condițiile legale de participare la concurs, astfel cum a fost publicată de către CSM:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


CSM. Concursul pentru numirea procurorilor cu funcții de execuție din cadrul Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție (termen-limită: 3 decembrie 2018)

Potrivit unui anunț din data de 22 noiembrie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a aprobat organizarea, la București, în perioada 22 noiembrie 2018 – 15 februarie 2019, a concursului pentru numirea procurorilor cu funcții de execuție din cadrul Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție, în condițiile art. 88^1-88^5 ale Legii nr. 304/2004 privind organizarea judiciară, republicată, cu modificările și completările ulterioare și ale Regulamentului privind numirea, continuarea activității și revocarea procurorilor cu funcții de execuție din cadrul Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție, aprobat prin Hotărârea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr. 1044 din 13 noiembrie 2018.

Concursul se organizează de Consiliul Superior al Magistraturii pentru ocuparea unui număr de 14 posturi de procuror din cadrul Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție.

La concurs se pot înscrie procurorii care îndeplinesc condițiile prevăzute de art. 88^5 alin. (3) din Legea nr. 304/2004, republicată, cu modificările și completările ulterioare și art. 3 din Regulamentul privind numirea și revocarea procurorilor cu funcții de conducere din cadrul Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție, respectiv:

a) să nu fi fost sancționați disciplinar în ultimii 3 ani;

b) să aibă cel puțin gradul de parchet de pe lângă curte de apel;

c) să aibă o vechime efectivă de cel puțin 18 ani în funcția de procuror;

d) să aibă o bună pregătire profesională;

e) să aibă o conduită morală ireproșabilă.

Concursul constă în următoarele probe:

a) un interviu;

b) o evaluare a activității din ultimii 5 ani;

c) o evaluare a unor acte profesionale întocmite de candidați din ultimii 3 ani de activitate.

Înscrierea candidaților la concurs se face la Consiliul Superior al Magistraturii, cu sediul în București, Calea Plevnei nr. 141 B, Sector 6, până la data de 3 decembrie 2018, inclusiv, conform calendarului de desfășurare a concursului aprobat.

Cererile de înscriere depuse prin poștă vor fi înaintate și prin fax la Consiliul Superior al Magistraturii, la numerele 021/311.69.42 sau 021/311.69.43.

Cererile de înscriere vor fi însoțite de un curriculum vitae și de maximum 10 lucrări reprezentative pentru activitatea profesională a candidatului, întocmite în ultimii trei ani, candidații putând depune orice alte înscrisuri pe care le consideră relevante în susținerea candidaturii. Lucrările întocmite de candidați vor fi depuse și în format electronic, în măsura în care există în acest format.

Pentru mai multe detalii, puteți consulta mai jos:

– Calendarul detaliat al concursului;

– Cererea-tip de înscriere la concurs;

– Hotărârea Plenului CSM nr. 911 din 19 septembrie 2018 pentru aprobarea Regulamentului privind numirea, continuarea activității și revocarea procurorilor cu funcții de execuție din cadrul Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție, modificată și completată.

Sursa informației

[UPDATE: Clasificarea candidaților] CSM. Concursul pentru numirea procurorilor cu funcții de execuție din cadrul Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție (termen-limită: 3 decembrie 2018) was last modified: februarie 15th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter