CSM. Concursul pentru numirea în funcţii de conducere a procurorilor la parchetele de pe lângă curţile de apel, tribunale, tribunale specializate si judecătorii (12 aprilie – 20 iunie 2019)

15 apr. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 107

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui anunț care a fost publicat pe site-ul oficial al CSM, urmează să se organizeze concursul pentru numirea în funcții de conducere a procurorilor, la parchetele de pe lângă curțile de apel, tribunale, tribunale specializate si judecătorii. Intervalul de examinare este cuprins în perioada 12 aprilie –  20 iunie 2019.

Concursul de organizează pentru ocuparea unui număr de 123 de funcții vacante de procuror general, procuror general adjunct, prim procuror și prim procuror adjunct.

Campania Spring Black Friday pe UJmag.ro!

Mai jos, prin accesarea link-ului, găsiți lista cu posturile vacante la data de 15 iulie 2019:

Lista cu funcțiile de conducere vacante la data de 15 iulie 2019

 

Astfel, concursul constă în susținerea următoarelor probe:

– testarea psihologică, evaluarea capacității candidatului de a lua decizii și de a-și asuma răspunderea, precum și verificarea rezistenței la stres;

– prezentarea unui proiect referitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcției pentru care candidează;

– testarea scrisă privind managementul, comunicarea și resursele umane.

Precizăm faptul că pot participa la acest concurs doar procurorii:

– care au obținut calificativul ,,foarte bine” la ultima evaluare;

– care nu au fost sancționați disciplinar în ultimii 3 ani;

– care îndeplinesc condițiile de vechime prevăzute de lege și care au funcționat cel puțin 2 ani la parchetul la care este vacantă funcția de conducere pentru care își depun candidatura.

Procurorii trebuie să își depună candidaturile în termen de 20 de zile de la publicarea datei concursului la Institutul Național al Magistraturii, mai precis până la 3 mai 2019, inclusiv.

Cei interesați de tematica și bibliografia aferente pregătirii pentru examinare le pot accesa mai jos (în cazul în care nu se încarcă din prima, vă rugăm să dați un refresh la pagina web):

Alte detalii privitoare la acest concurs sunt disponibile în sursa informației.

Sursa informației

CSM. Concursul pentru numirea în funcții de conducere a procurorilor la parchetele de pe lângă curțile de apel, tribunale, tribunale specializate si judecătorii (12 aprilie – 20 iunie 2019) was last modified: aprilie 15th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter