[UPDATE: Clasificarea candidaților] CSM. Concursul pentru numirea în funcţii de conducere a procurorilor la parchetele de pe lângă curţile de apel, tribunale, tribunale specializate și judecătorii (12 aprilie – 20 iunie 2019)

19 iun. 2019
2 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 5 (2 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1348

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 19 iunie 2019: Tabelul de clasificare a candidaților procurori

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), la data de 19 iunie 2019, au fost publicate rezultatele contestațiilor, dar și tabelul de clasificare a candidaților procurori la concursul pentru numirea în funcții de conducere a procurorilor în cadrul parchetelor de pe lângă curțile de apel, tribunale/tribunale specializate și judecătorii.

București: Conferința GDPR în relațiile de muncă

Pentru a vedea respectivul document, vă rugăm, accesați următoarele linkuri:

Tabelul de clasificare a candidaților procurori

Anunțul privind rezultatele contestațiilor la nota obținută la lucrarea scrisă 

Sursa informației


Update 13 iunie 2019: Rezultatele obținute de candidații procurori la testarea scrisă desfășurată la data de 9 iunie 2019

Conform site-ului oficial (www.csm1909.ro), la data de 12 iunie 2019 a fost publicat tabelul cu rezultatele obținute de candidații procurori la testarea scrisă desfășurată la data de 9 iunie 2019.

Candidații pot formula contestații în termen de 3 zile de la publicarea rezultatelor.

Pentru a vedea respectivul document, vă rugăm, accesați aici.

Sursa informației


Update 12 iunie 2019: Soluționarea contestațiilor la barem

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), CSM a dat publicității procesul-verbal privind soluționarea contestațiilor la barem. A fost formulat o singură contestație care a fost respinsă în temeiul tardivității.

Pentru a vedea respectivul document, vă rugăm, accesați aici.

Sursa informației

 

Conferintele lunii noiembrie
”

Update 10 iunie 2019: Subiectele și baremul aferent

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), CSM a publicat subiectele de la concurs, alături de baremul aferent și modalitatea de contestație a acestora.

În continuare, vom afișa fiecare subiect în parte:

Subiectul de la Grila nr. 1;

Subiectul de la Grila nr. 2;

Subiectul de la Grila nr. 3;

Subiectul de la Grila nr. 4;

Cu privire la barem, acesta este disponibil aici.

În legătură cu modalitatea de contestație, s-a anunțat că se acceptă doar contestațiile formulate în termen de 24 h de la publicarea baremului.

Atașăm, mai jos, un model de contestație care să fie avut în vedere:

Sursa informației


Update 5 iunie 2019: Programul de desfășurare a testării scrise privind managementul, comunicarea si resursele umane din 9 iunie 2019

Conform site-ului oficial (www.csm1909.ro) a fost publicat anunțul privind Programul de desfășurare a testării scrise privind managementul, comunicarea si resursele umane din 9 iunie 2019.

Testarea scrisă va avea loc începând cu ora 9:00 la Universitatea Nicolae Titulescu, cu sediul în București, Calea Văcărești, nr. 185, sector 4.

Pentru a vedea respectivul anunț, vă rugăm accesați aici.

Sursa informației

 


Update 3 iunie 2019: Rezultatele obținute în urma prezentării proiectului 

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), au fost publicate rezultatele obținute de candidații procurori în urma prezentării proiectului privind exercitarea atribuțiilor specifice funcției de conducere pentru care candidează.

Tabelul cu rezultatele aferente este disponibil aici.

Sursa informației

 


Conform site-ului oficial (www.csm1909.ro), la data de 30 mai 2019, CSM a dat publicității tabelul cu rezultatele obținute de candidații procurori la reexaminarea psihologică din cadrul concursului pentru numirea în funcții de conducere a procurorilor în cadrul parchetelor de pe lângă curțile de apel, tribunale/tribunale specializate și judecătorii.

Pentru a vedea respectivele rezultate, vă rugăm accesați aici.

Sursa informației


Update 30 mai 2019: Reexaminarea psihologică 

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), CSM a dat publicității anunțul prin care candidații care au formulat contestații împotriva calificativului primit inițial, vor fi reexaminați psihologic.

Această reexaminare se va desfășura astăzi, începând cu orele 12:00, la sediul INM, etajul 3.

Candidații sunt rugați să aibă asupra lor un document care să le ateste identitatea pentru a le fi permis accesul în sala de examinare.

Sursa informației


Update 28 mai 2019: Rezultatele obținute de candidații procurori la testarea psihologică

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), CSM a dat publicității lista cu rezultatele obținute de candidații procurori la testarea psihologică, susținută la data de 27 și 28 mai 2019.

Pentru a vedea respectivele rezultate, vă rugăm accesați următoarele linkuri:

Tabel cu rezultatele obținute de candidații procurori la testarea psihologică, susținută la data de 27 mai 2019;

Tabel cu rezultatele obținute de candidații procurori la testarea psihologică, susținută la data de 28 mai 2019.

Sursa informației


Update 23 mai 2019: Repartizarea candidaților pentru susținerea proiectului și a interviului la testarea psihologică

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), CSM a publicat atât lista privind susținerea proiectului referitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcției de conducere pentru care candidează, cât și lista aferentă interviului din cadrul testării psihologice.

Ambele probe fac parte din concursul pentru numirea în funcții de conducere a a procurorilor la parchetele de pe lângă curțile de apel, tribunale, tribunale specializate si judecătorii, organizat în perioada 12 aprilie – 20 iunie 2019.

Pentru a vizualiza lista cu candidații programați pentru prezentarea proiectului, dați click aici.

Lista privitoare la susținerea interiviului este disponibilă aici.

Sursa informației


Update 17 mai 2019: Repartizarea candidaților procurori pentru susținerea testului scris la testarea psihologică la concursul sau examenul pentru numirea în funcții de conducere a procurorilor la parchetele de pe lângă curțile de apel, tribunale, tribunale specializate și judecătorii, organizat în perioada 12 aprilie – 20 iunie 2019

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), la data de de 17 mai 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității repartizarea în săli a candidaților procurori pentru susținerea testului scris la testarea psihologică.

De asemenea, în aceeași zi, a fost publicată și lista finală a candidaților procurori care îndeplinesc condițiile legale de participare la concursul/examenul pentru numirea în funcții de conducere a a procurorilor la parchetele de pe lângă curțile de apel, tribunale, tribunale specializate si judecătorii, organizat în perioada 12 aprilie – 20 iunie 2019.

Pentru a vedea respectivele liste, vă rugăm accesați următoarele linkuri:

– Repartizarea în săli a candidaților procurori pentru susținerea testului scris la testarea psihologică

– Lista finală a candidaților procurori care îndeplinesc condițiile legale de participare la concurs/examen

 

Sursa informației


Update 15 mai 2019: Anunț cu privire la testarea psihologică a candidaților la concursul pentru numirea în funcții de conducere a procurorilor la parchetele de pe lângă curțile de apel, tribunale, tribunale specializate și judecătorii

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), la data de 15 mai 2019, CSM a dat publicității anunțul privind desfășurarea probei constând în testarea psihologică, evaluarea capacității candidatului de a lua decizii și de a-și asuma răspunderea, precum și verificarea rezistenței la stres, probă susținută la concursul pentru numirea în funcții de conducere a procurorilor în cadrul parchetelor de pe lângă curțile de apel, tribunale/tribunale specializate și judecătorii.

Pentru a vedea respectivul anunț, vă rugăm accesați aici.

Sursa informației


Update 10 mai 2019: Lista cu candidații care îndeplinesc condițiile de participare

Potrivit site-ului oficial, CSM a publicat lista cu candidații care îndeplinesc condițiile de participare la concursul pentru numirea în funcții de conducere a procurorilor în cadrul parchetelor de pe lângă curțile de apel, tribunale/tribunale specializate și judecătorii.

Pentru a consulta lista care face obiectul principal al acestei știri, dați click aici.

Sursa informației


Potrivit unui anunț care a fost publicat pe site-ul oficial al CSM, urmează să se organizeze concursul pentru numirea în funcții de conducere a procurorilor, la parchetele de pe lângă curțile de apel, tribunale, tribunale specializate si judecătorii. Intervalul de examinare este cuprins în perioada 12 aprilie –  20 iunie 2019.

Concursul de organizează pentru ocuparea unui număr de 123 de funcții vacante de procuror general, procuror general adjunct, prim procuror și prim procuror adjunct.

Mai jos, prin accesarea link-ului, găsiți lista cu posturile vacante la data de 15 iulie 2019:

Lista cu funcțiile de conducere vacante la data de 15 iulie 2019

 

Astfel, concursul constă în susținerea următoarelor probe:

– testarea psihologică, evaluarea capacității candidatului de a lua decizii și de a-și asuma răspunderea, precum și verificarea rezistenței la stres;

– prezentarea unui proiect referitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcției pentru care candidează;

– testarea scrisă privind managementul, comunicarea și resursele umane.

Precizăm faptul că pot participa la acest concurs doar procurorii:

– care au obținut calificativul ,,foarte bine” la ultima evaluare;

– care nu au fost sancționați disciplinar în ultimii 3 ani;

– care îndeplinesc condițiile de vechime prevăzute de lege și care au funcționat cel puțin 2 ani la parchetul la care este vacantă funcția de conducere pentru care își depun candidatura.

Procurorii trebuie să își depună candidaturile în termen de 20 de zile de la publicarea datei concursului la Institutul Național al Magistraturii, mai precis până la 3 mai 2019, inclusiv.

Cei interesați de tematica și bibliografia aferente pregătirii pentru examinare le pot accesa mai jos (în cazul în care nu se încarcă din prima, vă rugăm să dați un refresh la pagina web):

Alte detalii privitoare la acest concurs sunt disponibile în sursa informației.

Sursa informației

[UPDATE: Clasificarea candidaților] CSM. Concursul pentru numirea în funcții de conducere a procurorilor la parchetele de pe lângă curțile de apel, tribunale, tribunale specializate și judecătorii (12 aprilie – 20 iunie 2019) was last modified: iunie 19th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter