[UPDATE: Clasificarea candidaţilor] CSM. Concursul pentru numirea în funcţia de procuror-şef al Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie din cadrul PÎCCJ (termen-limită: 19 noiembrie 2018)

11 ian. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 644

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 11 ianuarie 2019: Clasificarea candidaților la concursul pentru numirea în funcția de procuror-șef al Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție, organizat în perioada 1 noiembrie 2018 – 10 ianuarie 2019

Potrivit unui anunț din data de 10 ianuarie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității clasificarea candidaților la concursul pentru numirea în funcția de procuror-șef al Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție, organizat în perioada 1 noiembrie 2018 – 10 ianuarie 2019.

Admiterea in profesiile juridice

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare clasificarea candidaților la concurs, astfel cum a fost publicată de către CSM:

Sursa informației


Update 9 ianuarie 2019: Programarea candidaților pentru susținerea interviului pentru numirea în funcția de procuror-șef al Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție, organizat în perioada 1 noiembrie 2018 – 10 ianuarie 2019

Potrivit unui anunț din data de 8 ianuarie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității programarea candidaților pentru susținerea interviului în ceea ce privește numirea în funcția de procuror-șef al Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție, organizat în perioada 1 noiembrie 2018 – 10 ianuarie 2019.

Astfel, candidații vor susține interviul în fața comisiei, la data de 10 ianuarie 2019, la sediul Consiliului Superior al Magistraturii din Calea Plevnei nr. 141B, Sector 6, București – etajul 1, în ordinea și în intervalul orar menționate:

Sursa informației


Update 7 decembrie 2018: Lista finală a candidaților care întrunesc condițiile legale de participare la concursul pentru numirea în funcția de procuror-șef al Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție, din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, organizat în perioada 1 noiembrie 2018 – 10 ianuarie 2019. Proiectele referitoare la exercitarea atribuțiilor specifice funcției de conducere și documentele depuse de către candidați

Potrivit unui anunț din data de 7 decembrie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității lista finală a candidaților care întrunesc condițiile legale de participare la concursul pentru numirea în funcția de procuror-șef al Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție, din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, organizat în perioada 1 noiembrie 2018 – 10 ianuarie 2019.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare respectiva listă, astfel cum a fost publicată de către CSM:

De asemenea, puteți consulta mai jos și:

Proiect referitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcției de conducere – candidat Stan Gheorghe;

– Documente depuse de candidat Stan Gheorghe;

– Proiect referitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcției de conducere – candidat Sterschi Florena Esther;

– Documente depuse de candidat Sterschi Florena Esther.

Sursa informației


Update 27 noiembrie 2018: Lista candidaților care întrunesc condițiile legale de participare la concursul pentru numirea în funcția de procuror-șef al Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție, din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, organizat în perioada 1 noiembrie 2018 – 10 ianuarie 2019

Potrivit unui anunț din data de 26 noiembrie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității lista candidaților care întrunesc condițiile legale de participare la concursul pentru numirea în funcția de procuror-șef al Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție, din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, organizat în perioada 1 noiembrie 2018 – 10 ianuarie 2019.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare respectiva listă, astfel cum a fost publicată de către CSM:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


CSM. Concursul pentru numirea în funcția de procuror-șef al Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție din cadrul PÎCCJ (termen-limită: 19 noiembrie 2018)

Potrivit unui anunț, în ședința Plenului Consiliului Superior al Magistraturii din data de 1 noiembrie 2018 s-a aprobat organizarea de către CSM, la București, în perioada 1 noiembrie 2018 – 10 ianuarie 2019, a concursului pentru numirea în funcția de procuror-șef al Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție, din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, în condițiile art. 88^1-88^5 ale Legii nr. 304/2004 privind organizarea judiciară, republicată, cu modificările și completările ulterioare și ale Regulamentului privind numirea și revocarea procurorilor cu funcții de conducere din cadrul Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție, aprobat prin Hotărârea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr. 910 din 19 septembrie 2018.

La concurs se pot înscrie procurorii care îndeplinesc condițiile prevăzute de art. 88^5 alin. (3) din Legea nr. 304/2004, republicată, cu modificările și completările ulterioare și art. 3 din Regulamentul privind numirea și revocarea procurorilor cu funcții de conducere din cadrul Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție, respectiv:

a) să nu fi fost sancționați disciplinar în ultimii 3 ani;

b) să aibă cel puțin gradul de parchet de pe lângă curte de apel;

c) să aibă o vechime efectivă de cel puțin 18 ani în funcția de procuror;

d) să aibă o bună pregătire profesională;

e) să aibă o conduită morală ireproșabilă.

Înscrierea candidaților la concurs se face la Consiliul Superior al Magistraturii, cu sediul în București, Calea Plevnei nr. 141 B, Sector 6, până la data de 19 noiembrie 2018, inclusiv, conform calendarului de desfășurare a concursului aprobat.

Cererile de înscriere depuse prin poștă vor fi înaintate și prin fax la Consiliul Superior al Magistraturii, la numerele 021/311.69.42 sau 021/311.69.43.

Cererile de înscriere vor fi însoțite de un curriculum vitae, declarațiile prevăzute la art. 48 alin. (11) din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor și procurorilor, republicată, cu modificările și completările ulterioare, o declarație pe propria răspundere potrivit legii penale, din care să rezulte că nu sunt și nu au fost lucrători operativi, inclusiv acoperiți, informatori sau colaboratori ai serviciilor de informații, un proiect privind exercitarea atribuțiilor specifice funcției de conducere și orice alte înscrisuri pe care candidatul le consideră relevante în susținerea candidaturii sale.

Proiectele referitoare la exercitarea atribuțiilor specifice funcției de conducere pot avea cel mult 30 de pagini, se depun în 4 exemplare identice, pe suport de hârtie și în format electronic, pe suport specific, la Consiliul Superior al Magistraturii, până la data de 19 noiembrie 2018, inclusiv.

Proiectele care se transmit prin serviciile poștale sau de curierat vor purta pe plic data expediției.

Concursul se va desfășura după următorul calendar:

1 noiembrie 2018 – publicarea datei, locului și a calendarului concursului;

19 noiembrie 2018 – ultima zi de depunere a candidaturilor la Consiliul Superior al Magistraturii.

Pentru mai multe detalii, puteți consulta mai jos:

– Calendarul detaliat al concursului;

– Cererea-tip de înscriere la concurs;

– Hotărârea Plenului CSM nr. 910 din 19 septembrie 2018 pentru aprobarea Regulamentului privind numirea și revocarea procurorilor cu funcții de conducere din cadrul Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție.

Sursa informației

[UPDATE: Clasificarea candidaților] CSM. Concursul pentru numirea în funcția de procuror-șef al Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție din cadrul PÎCCJ (termen-limită: 19 noiembrie 2018) was last modified: ianuarie 11th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter