[UPDATE: Rezultatul verificării condițiilor de participare] CSM. Concursul de promovare pe loc în funcții de execuție a procurorilor, din data de 12 septembrie 2021

2 aug. 2021
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 198
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update: Rezultatul verificării condițiilor de participare

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat rezultatele verificării îndeplinirii condițiilor legale de participare la  concursul de promovare pe loc în funcții de execuție a procurorilor de către candidații procurori, dar și cei personal de specialitate asimilat judecătorilor și procurorilor.

Tabelul privind rezultatul verificării pentru personalul de specialitate asimilat judecătorilor și procurorilor poate fi consultat aici, iar rezultatul pentru candidații procurori, aici.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update: Materiale permise în timpul concursului

Pe pagina oficială (www.csm1909.ro), Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat un anunț referitor la materialele ce pot fi deținute de candidați în timpul concursului de promovare pe loc în funcții de execuție a procurorilor, organizat la data de 12 septembrie 2021.

Astfel, este permis candidaților ca, în timpul concursului, să dețină hotărârile menționate în tematică și bibliografie, în integralitatea lor.

De asemenea, sunt acceptate și exemplare ale legislației și jurisprudenței indicate, cu sublinieri, dar fără alte însemnări care adaugă informații la ceea ce rezultă din conținutul materialelor permise sau mențiuni proprii pe margine.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat un anunț privind concursul de promovare pe loc în funcții de execuție a procurorilor, organizat la data de 12 septembrie 2021.

Concursul va fi susținut în data de 12 septembrie 2021, iar termenul până la care poate fi făcută înscrierea este 26 iulie 2021.

Calendarul de desfășurare al concursului poate fi vizualizat aici.

Videoconferința regională de insolvență Buzău

Cererea tipizată de înscriere poate fi descărcate de aici.

Tematica și bibliografia pot fi consultate aici.

Regulamentul de desfășurare al concursului poate fi vizualizat aici.

 

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și CSM. Proiect: Regulamentul privind organizarea și desfășurarea concursului de promovare în funcția de judecător la ÎCCJ

[UPDATE: Rezultatul verificării condițiilor de participare] CSM. Concursul de promovare pe loc în funcții de execuție a procurorilor, din data de 12 septembrie 2021 was last modified: august 2nd, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter