[UPDATE: Subiecte/Barem] CSM. Concursul de promovare pe loc în funcții de execuție a judecătorilor (23 septembrie-14 decembrie 2022)

28 nov. 2022
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 273

UPDATE: Subiecte/Barem

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat subiectele și baremul la concursul de promovare pe loc în funcții de execuție a judecătorilor organizat în perioada 23 septembrie-14 decembrie 2022.

Subiecte Drept administrativ și drept financiar și fiscal + Drept procesual civil

Barem Drept administrativ și drept financiar și fiscal + Drept procesual civil

Subiecte Drept civil + Drept procesual civil

Barem Drept civil + Drept procesual civil

Subiecte Drept penal + Drept procesual penal

Esti avocat, magistrat, notar, executor judecatoresc, practician in insolventa sau consilier juridic? Atunci ai nevoie de pachetul Alpha Bank dedicat profesionistilor

Barem Drept penal + Drept procesual penal

Subiecte Dreptul muncii și asigurărilor sociale + Drept procesual civil

Barem Dreptul muncii și asigurărilor sociale + Drept procesual civil

Subiecte Drept Comercial + Drept procesual civil

Barem Drept Comercial + Drept procesual civil

De asemenea, CSM a publicat un anunț conform căruia contestațiile la baremele de evaluare și notare la concursul de promovare, pe loc, în funcții de execuție a judecătorilor din data de 27 noiembrie 2022 se formulează sub codul atribuit fiecărui candidat și se transmit în format electronic folosind adresa emap.csm1909.ro/LitigationOnAnswersPromovareExecutie.aspx.

Sursa informației


UPDATE: Repartizare candidați/Proba scrisă

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat repartizarea în săli a candidaților înscriși la concursul de promovare pe loc în funcții de execuție a judecătorilor organizat în perioada 23 septembrie-14 decembrie 2022.

Repartizarea în săli poate fi consultată aici.

Proba scrisă de tip grilă pentru verificarea cunoștințelor teoretice și practice se va susține la data de 27 noiembrie 2022 la Universitatea Nicolae Titulescu, cu sediul în București.

Concursul va începe la ora 9,00, iar accesul candidaților în sălile de concurs este permis între orele 7,30-8,30, numai pe baza unui act de identitate.

În vederea elaborării lucrării scrise, candidații pot folosi numai cerneală sau pastă de culoare neagră.

Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor”. Impactul noii legi asupra profesiilor liberale

Candidații pot deține, în timpul concursului, numai legislația menționată în bibliografie, cu modificările și completările intrate în vigoare până la data anunțării concursului, în forma publicată în Monitorul Oficial al României.

Programul de desfășurare a probei scrise poate fi consultat aici.

Pentru detalii suplimentare, vă invităm să accesați sursa informației.

Sursa informației


UPDATE: Rezultate finale

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat un anunț cu privire la tabelul final privind rezultatul verificării îndeplinirii de către candidații judecători și personalul asimilat judecătorilor și procurorilor, a condițiilor legale de participare la concursul de promovare pe loc în funcții de execuție a judecătorilor organizat în perioada 23 septembrie-14 decembrie 2022.

CSM informează despre respingerea la data de 8 noiembrie 2022, de către Secția pentru judecători, a contestațiilor formulate de candidați cu privire la condițiile de participare la concurs.

În acest sens, tabelul inițial privind rezultatul verificării îndeplinirii de către candidați a condițiilor legale de participare la concurs, publicat la data de 18 octombrie 2022, rămâne definitiv.

Tabelul definitiv poate fi consultat aici.

Sursa informației


UPDATE: Amânarea rezultatelor

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat un anunț cu privire la amânarea publicării tabelului final privind rezultatul verificării îndeplinirii de către candidații judecători și personalul asimilat judecătorilor și procurorilor, a condițiilor legale de participare la concurs.

Având în vedere că, împotriva hotărârilor Comisiei de organizare a concursului privind respingerea în urma verificării condițiilor legale de participare la concurs, s-­au formulat contestații de către unii candidați, contestații ce nu au fast soluționate până în prezent, publicarea tabelului final privind rezultatul verificării îndeplinirii de către candidații judecători și personalul asimilat magistraților, a condițiilor legale de participare la concurs se va efectua după soluționarea contestațiilor de către Secția pentru judecători.

Anunțul poate fi consultat aici.

Pentru detalii suplimentare, vă invităm să accesați sursa informației.

Sursa informației


UPDATE: Rezultate candidați

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat un anunț cu privire la tabelul privind rezultatul verificării îndeplinirii de către candidații judecători și personalul asimilat judecătorilor și procurorilor, a condițiilor legale de participare la concursul de promovare pe loc în funcții de execuție a judecătorilor din perioada 23 septembrie-14 decembrie 2022.

Tabelul cu rezultatele poate fi consultat aici.

Pentru detalii suplimentare, vă invităm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat un anunț privind organizarea unui concurs de promovare pe loc în funcții de execuție a judecătorilor, în perioada 23 septembrie-14 decembrie 2022.

Astfel, candidații pot depune cererile de înscriere, în perioada 24 septembrie-4 octombrie 2022, la sediul CSM.

Concursul are următorul program:

27 noiembrie 2022: proba scrisă;

14 decembrie 2022: întocmirea listelor finale.

Cererea tip de înscriere la concurs poate fi descărcată de aici.

De asemenea, tematica și bibliografia pot fi consultate aici.

Pentru detalii suplimentare, vă invităm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și [Update: Subiecte/Barem] Concurs de admitere în magistratură – 12 iulie 2022-2 martie 2023

[UPDATE: Subiecte/Barem] CSM. Concursul de promovare pe loc în funcții de execuție a judecătorilor (23 septembrie-14 decembrie 2022) was last modified: noiembrie 28th, 2022 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.