[UPDATE: Rezultatul final] CSM. Concurs pentru promovarea în grad a funcționarilor publici din cadrul aparatului propriu − 9 septembrie 2021

14 sept. 2021
2 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 5 (2 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 161
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update: Rezultatul final

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat rezultatul final obținut în cadrul concursului pentru promovarea în grad a funcționarilor publici din cadrul aparatului propriu.

Astfel, rezultatul final al concursului poate fi consultat aici.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update: Rezultatele probei scrise/Rezultatul interviului

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat rezultatele la proba scrisă și rezultatele interviului obținute în cadrul concursului pentru promovarea în grad a funcționarilor publici din cadrul aparatului propriu.

Astfel, rezultatul probei scrise poate fi consultat aici.

De asemenea, rezultatele la proba interviului pot fi vizualizate aici.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update: Rezultatul selecției dosarelor

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat tabelul cuprinzând rezultatul selecției dosarelor la concursul pentru promovarea în grad a funcționarilor publici din cadrul aparatului propriu.

Bibliolex Biblioteca juridica virtuala

Astfel, rezultatul selecției dosarelor poate fi consultat aici.

De asemenea, urmează ca proba scrisă a concursului să aibă loc la sediul CSM, din București, în data de 9 septembrie 2021ora 10:00.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat un anunț privind organizarea concursului pentru promovarea în grad a funcționarilor publici din cadrul aparatului propriu, conform site-ului oficial (www.csm1909.ro).

Astfel, proba scrisă a concursului va avea loc la sediul CSM, din București, în data de 9 septembrie 2021ora 10:00.

Totodată, data și ora interviului se vor afișa odată cu rezultatele la proba scrisă.

Dosarul de înscriere se depune de către candidat la secretariatul Comisiei de concurs, până la data de 30 august 2021, la Direcția resurse umane și organizare din cadrul CSM, din București, și trebuie să conțină documentele prevăzute în anunțul de concurs.

Redăm, în continuare, anexele publicate pe site-ul CSM privind concursul pentru promovarea în grad:

– Tematica și bibliografie;

– Formular de înscriere.

 

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

Vezi și [UPDATE: Rezultatele obținute la proba scrisă] CSM. Concurs pentru ocuparea funcției publice vacante de consilier clasa I gradul profesional superior din cadrul aparatului propriu

[UPDATE: Rezultatul final] CSM. Concurs pentru promovarea în grad a funcționarilor publici din cadrul aparatului propriu − 9 septembrie 2021 was last modified: septembrie 14th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter