[UPDATE: Rezultate finale] CSM. Concurs pentru promovarea în grad a funcţionarilor publici din cadrul aparatului propriu

4 mai 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 694

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 4 mai 2018: Rezultatele finale ale Concursului pentru promovarea în grad a funcționarilor publici din cadrul aparatului propriu al CSM

Potrivit informațiilor publicate de CSM, în data de 4 mai 2018, acesta a dat publicității rezultatele finale ale Concursului pentru promovarea în grad a funcționarilor publici din cadrul aparatului propriu al Consiliului Superior al Magistraturii.

Inteligența artificială în materie penală

Redăm în continuare aceste rezultate astfel cum au fost publicate de către CSM:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


Update 4 mai 2018: Rezultatele probei scrise și a probei interviului aferente Concursului pentru promovarea în grad a funcționarilor publici din cadrul aparatului propriu al CSM

Potrivit informațiilor publicate de CSM, în data de 2 mai 2018, acesta a dat publicității rezultatele etapei a II-a a Concursului pentru promovarea în grad a funcționarilor publici din cadrul aparatului propriu al Consiliului Superior al Magistraturii la proba scrisă.

Redăm în continuare aceste rezultate astfel cum au fost publicate de către CSM:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

De asemenea au fost publicate și rezultatele etapei a III-a a Concursului pentru promovarea în grad a funcționarilor publici din cadrul aparatului propriu al Consiliului Superior al Magistraturii la proba interviului.

Redăm în continuare aceste rezultate astfel cum au fost publicate de către CSM:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

 

Sursa informațiilor


Update 23 aprilie 2018: Verificarea îndeplinirii condițiilor legale de participare la concursul pentru promovarea în grad a funcționarilor publici din cadrul aparatului propriu al Consiliului Superior al Magistraturii

Potrivit unui anunț din data de 23 aprilie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității rezultatul selecției dosarelor în ceea ce privește concursul pentru promovarea în grad a funcționarilor publici din cadrul aparatului propriu.

Astfel, candidații nemulțumiți pot formula contestație, în termen de cel mult 24 de ore de la data afișării rezultatului selecției dosarelor, sub sancțiunea decăderii din acest drept.

Totodată, candidații admiși vor susține proba scrisă la sediul Consiliului Superior al Magistraturii din Calea Plevnei nr. 141 B, Sector 5, București – etaj 2, sala de ședințe, în data de 27 aprilie 2018, ora 10.00.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare documentul aferent rezultatului selecției de dosare în ceea ce privește concursul, astfel cum a fost publicat de către CSM:

Pachet: Principiile procedurei judiciare

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


CSM. Concurs pentru promovarea în grad a funcționarilor publici din cadrul aparatului propriu

Potrivit unui anunț din data de 28 martie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii organizează concurs pentru promovarea în grad a funcționarilor publici din cadrul aparatului propriu al Consiliului.

Proba scrisă a concursului va avea loc la sediul Consiliului Superior al Magistraturii, din București, Calea Plevnei nr. 141B, Sector 6, în data de 27 aprilie 2018, ora 10.00.

Data și ora susținerii interviului se afișează obligatoriu odată cu rezultatele la proba scrisă.

La concurs se pot înscrie funcționarii publici care îndeplinesc condițiile prevăzute de art. 65 alin. (2) din Legea nr. 188/1999 privind statutul funcționarilor publici, republicată, cu modificările și completările ulterioare, pentru promovarea în funcțiile publice de:

consilier clasa I, gradul profesional superior;

consilier juridic clasa I, gradul profesional superior;

consilier clasa I, gradul profesional principal.

Dosarul de concurs se depune de către candidat la secretariatul comisiei de concurs, până la data de 16 aprilie 2018, la Direcția resurse umane și organizare din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii din București, Calea Plevnei nr. 141B, Sector 6, camera 300 și va conține, în mod obligatoriu:

a) copie de pe carnetul de muncă sau adeverință eliberată de compartimentul de resurse umane în vederea atestării vechimii în gradul profesional din care se promovează;

b) copii de pe rapoartele de evaluare a performanțelor profesionale individuale din ultimii 2 ani;

c) formularul de înscriere prevăzut în anexa nr. 3 la H.G. nr. 611/2008.

Formularul de înscriere la concurs poate fi descărcat de aici.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare tematica și bibliografia aferente concursului, astfel cum au fost publicate de către CSM:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației

[UPDATE: Rezultate finale] CSM. Concurs pentru promovarea în grad a funcționarilor publici din cadrul aparatului propriu was last modified: mai 4th, 2018 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter