[UPDATE: Programul de desfășurare a probelor scrise și repartizarea candidaților] CSM. Concurs pentru ocuparea posturilor vacante de magistrat-asistent la Înalta Curte de Casație și Justiție (14 iunie 2019 – 23 septembrie 2019)

20 aug. 2019
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 556

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 20 august 2019: Programul de desfășurare a probelor scrise și repartizarea candidaților pentru susținerea probelor

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), la data de 20 august 2019, CSM a dat publicității programul de desfășurare a probelor scrise, precum și repartizarea candidaților pentru susținerea probelor scrise la concursul pentru ocuparea posturilor vacante de magistrat-asistent la Înalta Curte de Casație și Justiție din perioada 14 iunie – 23 septembrie 2019.

Data Protection; Un an de la aplicarea GDPR în România, Ediția a VII-a

Pentru a vedea respectivele documente, vă rugăm accesați următoarele linkuri:

Programul de desfășurare a probelor scrise

Repartizarea candidaților pentru susținerea probelor scrise

Probele scrise pentru verificarea cunoștințelor teoretice și practice, vor avea loc la data de 25 august 2019, la INSTITUTUL NAȚIONAL AL MAGISTRATURII, cu sediul în București, Bd. Regina Elisabeta, Nr. 53, Sector 5.

Concursul va începe la ora 9,00, cu o pauză de 30 de minute între proba teoretică și proba practică. Accesul candidaților în sălile de concurs este permis între orele 7,30-8,30, numai pe baza actului de identitate (carte de identitate sau pașaport).

Sursa informației

 


Update 14 august 2019: Tabelul privind rezultatele în urma verificării condițiilor legale de participare

Conform site-ului oficial (www.csm1909.ro), la data de 14 august 2019, CSM a dat publicității tabelul final privind rezultatele verificării condițiilor de participare la concursul pentru ocuparea posturilor vacante de magistrat-asistent la Înalta Curte de Casație și Justiție din perioada 14 iunie – 23 septembrie 2019.

Pentru a vedea respectivul document, vă rugăm accesați aici.

Sursa informației

 


Update 31 iulie 2019: Rezultatele în urma verificării condițiilor legale de participare

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), CSM a dat publicității tabelul cu rezultatele obținute de către candidații înscriși la concursul pentru ocuparea posturilor vacante de magistrat-asistent la Înalta Curte de Casație și Justiție, în urma verificării condițiilor legale de participare.

Pentru a vizualiza calificativele, vă rugăm să accesați aici.

Sursa informației

 


Update 19 iunie 2019: Suplimentarea numărului de posturi

Conform site-ului oficial (www.csm1909.ro), CSM a publicat un anunț privind suplimentarea numărului de posturi scoase la concursul pentru ocuparea posturilor vacante de magistrat-asistent la Înalta Curte de Casație și Justiție, în perioada 14 iunie 2019 – 23 septembrie 2019.

Astfel, numărul de posturi se suplimentează cu un post repartizat Secției penale.

Pentru a vedea respectivul document, vă rugăm accesați aici.

Sursa informației


Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), CSM anunță organizarea concursului pentru ocuparea posturilor vacante de magistrat-asistent la Înalta Curte de Casație și Justiție, ce se va desfășura în perioada 14 iunie 2019 – 23 septembrie 2019.

Sunt scoase la concurs următoarele posturi:

– 4 posturi la Secția a II-a civilă;

– 3 posturi la Secția penală;

– 4 posturi la Secția de Contencios Administrativ și Fiscal.

Înscrierea candidaților la concurs se face la Consiliul Superior al Magistraturii – Direcția Resurse Umane și Organizare, cu sediul în București, Calea Plevnei nr.141 B, sector 6, până la data de 5 iulie 2019, inclusiv.

Taxa de înscriere la concurs este de 650 lei și se achită la Direcția economică și administrativ din cadrul Consiliului.

Examinarea candidaților se face prin susținerea unui test-grilă de verificare a cunoștințelor teoretice și a unei probe scrise practice la data de 25 august 2019.

Atașăm, în continuare, tematica și bibliografia aferentă fiecărei Secții în parte:

Tematica și bibliografia pentru Secția a II-a civilă;

Tematica și bibliografia pentru Secția penală;

Tematica și bibliografia pentru SCAF.

Totodată, postăm, mai jos, și calendarul estimativ de desfășurare a concursului:

Sursa informației

[UPDATE: Programul de desfășurare a probelor scrise și repartizarea candidaților] CSM. Concurs pentru ocuparea posturilor vacante de magistrat-asistent la Înalta Curte de Casație și Justiție (14 iunie 2019 – 23 septembrie 2019) was last modified: august 20th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter