[UPDATE: Lista finală a candidaților care îndeplinesc condițiile legale de participare] CSM. Concurs de promovare în funcţia de judecător la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie ce se va desfăşura în perioada iunie – noiembrie 2019

16 iul. 2019
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 447

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 16 iulie 2019: Lista finală a candidaților care îndeplinesc condițiile legale de participare

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), a fost dată publicității lista finală a candidaților care îndeplinesc condițiile legale de participare la concursul de promovare în funcția de judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție ce se va desfășura în perioada iunie-noiembrie 2019.

Conferintele Video Universul Juridic

Documentul poate fi accesat aici.

Sursa informației


Update 4 iulie 2019: Lista candidaților care îndeplinesc condițiile legale de participare la concursul de promovare în funcția de judecător la ÎCCJ ce se va desfășura în perioada iunie-noiembrie 2019

Conform site-ului oficial (www.csm1909.ro), CSM a publicat lista candidaților care îndeplinesc condițiile legale de participare la concursul de promovare în funcția de judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție ce se va desfășura în perioada iunie-noiembrie 2019.

Pentru a vedea respectivul document, vă rugăm accesați aici.

Sursa informației


Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), CSM lansează concursul de promovare în funcția de judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție ce se va desfășura în perioada iunie-noiembrie 2019.

Concursul se organizează pentru ocuparea unui număr de 12 posturi vacante de judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție, respectiv:

– 1 post la Sectia a I-a civilă;

– 4 posturi la Secția penală;

– 7 posturi la Secția de contencios administrativ și fiscal.

Concursul constă într-o probă având ca obiect evaluarea actelor întocmite de candidați sau care privesc activitatea acestora și un interviu susținut în fața Secției pentru judecători.

Pot participa la concurs judecătorii care îndeplinesc următoarele condiții:

– au îndeplinit efectiv cel puțin 3 ani funcția de judecător la curtea de apel;

– au obținut calificativul , „foarte bine” la ultimele 3 evaluări;

– nu au fost sancționati disciplinar în ultimii 3 ani;

– au o vechime de cel puțin 18 ani în funcțiile prevăzute la art. 44 alin. 1 din Legea nr. 303/2004.

Cererile de înscriere la concurs se depun la Consiliul Superior al Magistraturii, până la data de 28 iunie 2019.

În cuprinsul cererii trebuie să se menționeze, în mod obligatoriu, secția la care se solicită promovarea.

Calendarul estimativ al concursului poate fi accesat aici.

Pentru mai multe informații, accesați sursa de la finalul acestei știri.

Sursa informației

[UPDATE: Lista finală a candidaților care îndeplinesc condițiile legale de participare] CSM. Concurs de promovare în funcția de judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție ce se va desfășura în perioada iunie – noiembrie 2019 was last modified: iulie 16th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter