[UPDATE: Rezultatele candidaților la interviu] CSM. Concurs de promovare în funcţia de judecător la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie ce se va desfăşura în perioada iunie-noiembrie 2019

28 oct. 2019
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1112

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 13 decembrie 2019: Rezultatele candidaților la interviu 

Conform site-ului oficial (www.csm1909.ro), CSM a dat publicității rezultatele de la interviu, pentru fiecare secție în parte: Secția a-II-a Civilă, Secția Penală, Secția de contencios administrativ și fiscal.

Conferintele Video Universul Juridic

Pentru a vizualiza fiecare listă în parte, vă rugăm, accesați sursa informației.

Sursa informației


Update 11 decembrie 2019: Tabel cu punctajul obținut la interviu de candidații înscriși la Secția a II-a Penală

Conform site-ului oficial (www.csm1909.ro), CSM a dat publicității rezultatele finale obținute la interviu de către candidații înscriși la Secția a II-a Penală, în cadrul concursului de promovare în funcția de judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție, desfășurat în perioada iunie-noiembrie 2019.

 

 

Pentru mai multe informații, vă rugăm, accesați sursa informației.

Sursa informației


Update 11 decembrie 2019: Tabel cu punctajul obținut la interviu de candidații înscriși la Secția Penală

Conform site-ului oficial (www.csm1909.ro), CSM a dat publicității rezultatele finale obținute la interviu de către candidații înscriși la Secția Penală, în cadrul concursului de promovare în funcția de judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție, desfășurat în perioada iunie-noiembrie 2019.

 

 

Pentru mai multe informații, vă rugăm, accesați sursa informației.

Sursa informației


Update 28 octombrie 2019: Tabele cu rezultatele finale obținute la proba constând în evaluarea lucrărilor candidaților

Conform site-ului oficial (www.csm1909.ro), CSM a dat publicității rezultatele finale obținute la proba constând în evaluarea lucrărilor candidaților pentru Secția penală, Secția de contencios administrativ și Secția a II-a civilă, la concursul de promovare în funcția de judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție, desfășurat în perioada iunie-noiembrie 2019.

Documentele pot fi consultate aici.

Sursa informației


Update 28 octombrie 2019: Rapoartele comisiilor de soluționare a contestațiilor împotriva evaluării la Secția penală, Secția de contencios administrativ și Secția a II-a civilă

Conform site-ului oficial (www.csm1909.ro), CSM a dat publicității rapoartele comisiilor de soluționare a contestațiilor împotriva evaluării candidaților la Secția penală, Secția de contencios administrativ și Secția a II-a civilă, la concursul de promovare în funcția de judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție, desfășurat în perioada iunie-noiembrie 2019.

Documentele pot fi consultate aici.

Sursa informației


Update 15 octombrie 2019: Rezultatele obținute de candidați la proba constând în evaluarea lucrărilor candidaților la  concursul de promovare în funcția de judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție ce se va desfășura în perioada iunie-noiembrie 2019

Conform site-ului oficial (www.csm1909.ro), CSM a dat publicității rezultatele obținute la proba constând în evaluarea lucrărilor candidaților la concursul de promovare în funcția de judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție ce se va desfășura în perioada iunie-noiembrie 2019.

Pentru a vedea respectivele documente, vă rugăm accesați aici:

Tabel cu rezultatele obținute la proba constând în evaluarea lucrărilor candidaților – Secția I Penală

Tabel cu rezultatele obținute la proba constând în evaluarea lucrărilor candidaților – Secția a II-a Civilă

Tabel cu rezultatele obținute la proba constând în evaluarea lucrărilor candidaților – SCAF

Sursa informației


Update 24 septembrie 2019: Lucrările candidaților înscriși la concursul de promovare în funcția de judecător la ÎCCJ (iunie-noiembrie 2019)

CSM a dat publicității lucrările candidaților înscriși la concursul de promovare în funcția de judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție, ce se va desfășura în perioada iunie-noiembrie 2019, potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro).

De asemenea, se pot transmite sesizări sau observații cu privire la aceste lucrări până la data de 1 octombrie 2019, acestea fiind depuse la sediul CSM – Direcția resurse umane și organizare (Calea Plevnei nr. 141 B, sector 6, București).

Pentru a vedea respectivele lucrări, vă rugăm accesați următoarele linkuri:

Lucrări candidați 1000-1015
Lucrări candidați 1016-1030
Lucrări candidați 1031-1036

Sursa informației


Update 16 iulie 2019: Lista finală a candidaților care îndeplinesc condițiile legale de participare

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), a fost dată publicității lista finală a candidaților care îndeplinesc condițiile legale de participare la concursul de promovare în funcția de judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție ce se va desfășura în perioada iunie-noiembrie 2019.

Documentul poate fi accesat aici.

Sursa informației


Update 4 iulie 2019: Lista candidaților care îndeplinesc condițiile legale de participare la concursul de promovare în funcția de judecător la ÎCCJ ce se va desfășura în perioada iunie-noiembrie 2019

Conform site-ului oficial (www.csm1909.ro), CSM a publicat lista candidaților care îndeplinesc condițiile legale de participare la concursul de promovare în funcția de judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție ce se va desfășura în perioada iunie-noiembrie 2019.

Pentru a vedea respectivul document, vă rugăm accesați aici.

Sursa informației


Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), CSM lansează concursul de promovare în funcția de judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție ce se va desfășura în perioada iunie-noiembrie 2019.

Concursul se organizează pentru ocuparea unui număr de 12 posturi vacante de judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție, respectiv:

– 1 post la Sectia a I-a civilă;

– 4 posturi la Secția penală;

– 7 posturi la Secția de contencios administrativ și fiscal.

Concursul constă într-o probă având ca obiect evaluarea actelor întocmite de candidați sau care privesc activitatea acestora și un interviu susținut în fața Secției pentru judecători.

Pot participa la concurs judecătorii care îndeplinesc următoarele condiții:

– au îndeplinit efectiv cel puțin 3 ani funcția de judecător la curtea de apel;

– au obținut calificativul , „foarte bine” la ultimele 3 evaluări;

– nu au fost sancționati disciplinar în ultimii 3 ani;

– au o vechime de cel puțin 18 ani în funcțiile prevăzute la art. 44 alin. 1 din Legea nr. 303/2004.

Cererile de înscriere la concurs se depun la Consiliul Superior al Magistraturii, până la data de 28 iunie 2019.

În cuprinsul cererii trebuie să se menționeze, în mod obligatoriu, secția la care se solicită promovarea.

Calendarul estimativ al concursului poate fi accesat aici.

Pentru mai multe informații, accesați sursa de la finalul acestei știri.

Sursa informației

[UPDATE: Rezultatele candidaților la interviu] CSM. Concurs de promovare în funcția de judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție ce se va desfășura în perioada iunie-noiembrie 2019 was last modified: decembrie 13th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter