[UPDATE: Tabel final privind rezultatul verificării îndeplinirii condițiilor de participare] CSM. Concurs de promovare în funcția de judecător la ÎCCJ – iulie-noiembrie 2022

22 sept. 2022
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 365

UPDATE: Tabel final privind rezultatul verificării îndeplinirii condițiilor de participare

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat tabelul final privind rezultatul verificării îndeplinirii condițiilor de participare la concursul de promovare în funcția de judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție, în perioada iulie-noiembrie 2022.

Tabelul poate fi consultată aici.

De asemenea, conform unui anunț privind posibilitatea transmiterii de hotărâri judecătorești pronunțate și redactate de candidați, acestea pot fi depuse până pe 27 septembrie 2022.

Sursa informației


Esti avocat, magistrat, notar, executor judecatoresc, practician in insolventa sau consilier juridic? Atunci ai nevoie de pachetul Alpha Bank dedicat profesionistilor

UPDATE: Lista candidaților care îndeplinesc condițiile legale de participare

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat lista candidaților care îndeplinesc condițiile legale de participare la concursul de promovare în funcția de judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție, în perioada iulie-noiembrie 2022.

Lista poate fi consultată aici.

Sursa informației


UPDATE: Calendarul modificat

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) anunță modificarea calendarului concursului de promovare în funcția de judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție, în perioada iulie-noiembrie 2022, în sensul prelungirii perioadei de depunere a cererii de înscriere, până la data de 9 septembrie 2022.

Calendarul poate fi consultat aici.

Sursa informației


Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) anunță organizarea concursului de promovare în funcția de judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție, în perioada iulie-noiembrie 2022.

Astfel, concursul de organizează pentru ocuparea a 15 posturi vacante de judecător, respectiv:

Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor”. Impactul noii legi asupra profesiilor liberale

− 4 posturi la Secția I civilă,

− 6 posturi la Secția penală,

− 5 posturi la Secția de contencios administrativ și fiscal.

Cererile de înscriere la concurs se depun, la sediul CSM, până pe 16 august 2022. Fiecare candidat poate formula o singură opțiune, asupra căreia are dreptul de a reveni până la data expirării termenului.

Atașăm, în continuare, următoarele documente:

Calendarul estimativ al concursului,

Cererea de înscriere la concurs,

Hotărârea Secției pentru judecători nr. 960/2021.

Sursa informației

🔔Vezi și [UPDATE: Concurs de promovare în funcția de judecător la ÎCCJ] CSM. Ședința Secției pentru judecători din 19 iulie 2022

[UPDATE: Tabel final privind rezultatul verificării îndeplinirii condițiilor de participare] CSM. Concurs de promovare în funcția de judecător la ÎCCJ – iulie-noiembrie 2022 was last modified: septembrie 22nd, 2022 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.