[UPDATE: Rezultate finale] CSM. Concurs de promovare în funcția de judecător la ÎCCJ – iulie-noiembrie 2022

14 dec. 2022
Vizualizari: 1380

UPDATE: Rezultate finale

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat rezultatele finale obținute de candidați la concursul de promovare în funcția de judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție organizat în perioada iulie-noiembrie 2022.

În acest sens, tabelul cu rezultatele finale se poate consulta aici.

Pentru informații suplimentare, vă invităm să accesați sursa informației.

Sursa informației


UPDATE: Rezultate interviu

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat rezultatele obținute la proba constând în susținerea interviului de candidații la concursul de promovare în funcția de judecător Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ) din sesiunea iulie-noiembrie 2022.

Astfel, tabelul cu rezultatele obținute la proba constând în susținerea interviului de candidații la concursul de promovare în funcția de judecător ÎCCJ – Secția I Civilă este disponibil aici.

Tabelul cu rezultatele obținute la proba constând în susținerea interviului de candidații la concursul de promovare în funcția de judecător ÎCCJ – Secția de Contencios Administrativ și Fiscal se poate consulta aici.

Tabelul cu rezultatele obținute la proba constând în susținerea interviului de candidații la concursul de promovare în funcția de judecător ÎCCJ – Secția Penală se poate consulta aici.

Pentru informații suplimentare, vă invităm să accesați sursa informației.

Sursa informației


UPDATE: Susținerea interviului

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat un anunț privind susținerea interviului de către candidații la concursul de promovare în funcția de judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție din sesiunea iulie-noiembrie 2022.

În acest sens, candidații admiși după prima probă de concurs, constând în evaluarea actelor întocmite, care au optat pentru Secția I Civilă, urmează să susțină interviul în fața Secției pentru Judecători a CSM la data de 22 noiembrie 2022, fiecărui candidat fiindu-i alocat un interval de 30 de minute.

Repartizarea candidaților care au optat pentru Secția I Civilă poate fi consultată aici.

De asemenea, candidații admiși după prima probă de concurs, constând în evaluarea actelor întocmite, care au optat pentru Secția Penală și Secția contencios administrativ și fiscal, urmează să susțină interviul în fața Secției pentru Judecători a CSM la data de 24 și 28 noiembrie 2022, fiecărui candidat fiindu-i alocat un interval de 30 de minute.

Repartizarea candidaților care au optat pentru Secția Penală și Secția contencios administrativ și fiscal poate fi consultată aici.

Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor”. Impactul noii legi asupra profesiilor liberale

 

Sursa informației


UPDATE: Rezultate finale

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat rezultatele finale obținute la proba constând în evaluarea lucrărilor candidaților, în cadrul concursului de promovare în funcția de judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție, în perioada iulie-noiembrie 2022.

În acest sens, tabelul cu rezultatele finale obținute poate fi consultat după cum urmează:

Tabelul cu rezultatele finale obținute la proba constând în evaluarea lucrărilor candidaților – Secția I Civilă;

Tabelul cu rezultatele finale la proba constând în evaluarea lucrărilor candidaților – Secția Penală;

Tabelul cu rezultatele finale la proba constând în evaluarea lucrărilor candidaților – Secția comercială, de contencios administrativ și fiscal;

Pentru a vizualiza rapoartele comisiei de evaluare, precum și pentru informații suplimentare, vă invităm să accesați sursa informației.

Sursa informației


UPDATE: Rezultate 

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat tabelul cu punctajele obținute la proba constând în evaluarea lucrărilor candidaților, în cadrul concursului de promovare în funcția de judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție, în perioada iulie-noiembrie 2022.

În acest sens, tabelul cu punctajele obținute poate fi consultat după cum urmează:

Tabelul cu punctajul obținut la proba constând în evaluarea lucrărilor candidaților – Secția I Civilă;

Tabelul cu punctajul obținut la proba constând în evaluarea lucrărilor candidaților – Secția Penală;

Tabelul cu punctajul obținut la proba constând în evaluarea lucrărilor candidaților – Secția comercială, de contencios administrativ și fiscal;

Pentru a vizualiza rapoartele comisiei de evaluare, precum și pentru informații suplimentare, vă invităm să accesați sursa informației.

Sursa informației


 

UPDATE: Lucrările candidaților

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat lucrările anonimizate ale candidaților la concursul de promovare în funcția de judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție, în perioada iulie-noiembrie 2022.

Lucrările pot fi consultate în următoarea ordine:

Lucrările anonimizate ale candidaților – Secția penală;

Lucrările anonimizate ale candidaților – Secția I civilă;

Lucrările anonimizate ale candidaților – Secția comercială, de contencios administrativ și fiscal;

De asemenea, conform unui anunț privind transmiterea de sesizări sau observații, conform art. 18 din Regulament (27 octombrie 2022), acestea se pot depune la Consiliul Superior al Magistraturii – Direcția resurse umane și organizare sau prin e-mail la adresa druo@csm1909.ro până la data de 4 noiembrie 2022.

Sursa informației


UPDATE: Tabel final privind rezultatul verificării îndeplinirii condițiilor de participare

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat tabelul final privind rezultatul verificării îndeplinirii condițiilor de participare la concursul de promovare în funcția de judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție, în perioada iulie-noiembrie 2022.

Tabelul poate fi consultată aici.

De asemenea, conform unui anunț privind posibilitatea transmiterii de hotărâri judecătorești pronunțate și redactate de candidați, acestea pot fi depuse până pe 27 septembrie 2022.

Sursa informației


UPDATE: Lista candidaților care îndeplinesc condițiile legale de participare

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat lista candidaților care îndeplinesc condițiile legale de participare la concursul de promovare în funcția de judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție, în perioada iulie-noiembrie 2022.

Lista poate fi consultată aici.

Sursa informației


UPDATE: Calendarul modificat

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) anunță modificarea calendarului concursului de promovare în funcția de judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție, în perioada iulie-noiembrie 2022, în sensul prelungirii perioadei de depunere a cererii de înscriere, până la data de 9 septembrie 2022.

Calendarul poate fi consultat aici.

Sursa informației


Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) anunță organizarea concursului de promovare în funcția de judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție, în perioada iulie-noiembrie 2022.

Astfel, concursul de organizează pentru ocuparea a 15 posturi vacante de judecător, respectiv:

− 4 posturi la Secția I civilă,

− 6 posturi la Secția penală,

− 5 posturi la Secția de contencios administrativ și fiscal.

Cererile de înscriere la concurs se depun, la sediul CSM, până pe 16 august 2022. Fiecare candidat poate formula o singură opțiune, asupra căreia are dreptul de a reveni până la data expirării termenului.

Atașăm, în continuare, următoarele documente:

Calendarul estimativ al concursului,

Cererea de înscriere la concurs,

Hotărârea Secției pentru judecători nr. 960/2021.

Sursa informației

🔔Vezi și [UPDATE: Concurs de promovare în funcția de judecător la ÎCCJ] CSM. Ședința Secției pentru judecători din 19 iulie 2022

[UPDATE: Rezultate finale] CSM. Concurs de promovare în funcția de judecător la ÎCCJ – iulie-noiembrie 2022 was last modified: decembrie 14th, 2022 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.