[UPDATE: Candidați admiși] CSM. Concurs de promovare efectivă în funcții de execuție a procurorilor (mai-octombrie 2023)

25 oct. 2023
Vizualizari: 4984

Update: Candidați admiși

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat tabelul cu candidații procurori admiși la concursul de promovare efectivă a procurorilor în funcții de execuție, în perioada mai-octombrie 2023.

Tabelul este disponibil aici.

Sursa informației


Update: Rezultate finale

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat rezultate finale obținute de candidați la evaluarea din cadrul concursului de promovare efectivă a procurorilor în funcții de execuție, în perioada mai-octombrie 2023.

Clasamentul finale este disponibil aici.

Sursa informației


Update: Rezultate

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat rezultate obținute de candidați la evaluarea din cadrul concursului de promovare efectivă a procurorilor în funcții de execuție, în perioada mai-octombrie 2023.

Rezultatele sunt disponibile aici.

Sursa informației


Update: Rezultate înscriere

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat rezultatele verificării îndeplinirii de către candidații procurori a condițiilor legale de participare la concursul de promovare efectivă a procurorilor în funcții de execuție, în perioada mai-octombrie 2023.

Rezultatele sunt disponibile aici.

Sursa informației


Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) anunță organizarea concursului de promovare efectivă a procurorilor în funcții de execuție, în perioada mai-octombrie 2023.

Concursul constă în susținerea unei probe având ca obiect evaluarea activității și conduitei candidatului din ultimii 3 ani de activitate efectiv desfășurată.

Cererile de înscriere la concurs se completează în format electronic folosind adresa https://emap.csm1909.ro, perioada de depunere a cererilor fiind 24 mai-9 iunie 2023.

Procurorii care îndeplinesc condițiile prevăzute de lege pot candida pentru promovarea efectivă la oricare dintre parchetele pentru care s-au stabilit posturi vacante, indiferent de parchetul la care funcționează.

Posturile scoase la concurs se pot consulta aici.

Calendarul de desfășurare a concursului de promovare efectivă în funcții de execuție a procurorilor este disponibil aici.

Pachet: Codul administrativ comentat. Explicatii, jurisprudenta, doctrina. Volumul I si Volumul II

Pentru informații suplimentare privind desfășurarea concursului, vă invităm să consultați sursa informației.

Sursa informației

Vezi și [UPDATE: Rezultate finale/Repartizare] CSM. Concurs sau examen pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor la curțile de apel, tribunale, tribunale specializate și judecătorii (februarie-iunie 2023)

 

[UPDATE: Candidați admiși] CSM. Concurs de promovare efectivă în funcții de execuție a procurorilor (mai-octombrie 2023) was last modified: octombrie 25th, 2023 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor: