CSM a avizat numirile în funcţiile de conducere ale Secţiei judiciare penale din cadrul DNA

6 dec. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 524

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a avizat ieri, cu unanimitate de voturi, propunerile ministrului justiției de numire în funcțiile de procuror șef, respectiv procuror șef adjunct ai Secției judiciare penale din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – structura centrală,  a domnului procuror Cameluș Păduraru și a doamnei procuror Carmen Doinița Bălășoiu.

Propunerile pentru numirea în funcțiile de procuror șef, respectiv procuror șef adjunct ai Secției judiciare penale din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – structura centrală, a procurorilor menționați, au fost înaintate Consiliului Superior al Magistraturii de către ministrul justiției în data de 14 noiembrie 2016.

Conferința națională de Drept Penal al Afacerilor, ediția a VIII-a, ON-LINE

Potrivit art. 54 alin. (1) din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor și procurorilor, procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, prim-adjunctul și adjunctul acestuia, procurorul șef al Direcției Naționale Anticorupție, adjuncții acestuia, procurorii șefi de secție ai acestor parchete, precum și procurorul șef al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism și adjuncții acestora sunt numiți de Președintele României, la propunerea ministrului justiției, cu avizul Consiliului Superior al Magistraturii, dintre procurorii care au o vechime minimă de 10 ani în funcția de judecător sau procuror, pe o perioadă de 3 ani, cu posibilitatea reînvestirii o singură dată.

Consultați proiectele de management a domnului procuror Cameluș Păduraru și a doamnei procuror Carmen Doinița Bălășoiu.

Sursa informației

CSM a avizat numirile în funcțiile de conducere ale Secției judiciare penale din cadrul DNA was last modified: decembrie 6th, 2016 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter