CSM. Anunţ privind ocuparea de posturi vacante de procuror

8 mai 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 199

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial, CSM a publicat procedura de numire sau reîncadrare, fără concurs sau examen  în condițiile art. 33^1 și art. 83 alin. (3) din Legea nr. 303/2004, republicată, cu modificările și completările ulterioare, a 38 de posturi de procuror.

Astfel, potrivit art. 3 din Metodologia aprobată, persoanele care doresc să formuleze cereri trebuie să îndeplinească o serie de condiții:

Biblioteca Universul Juridic Sintact

–  minimum 10 ani vechime în funcția de procuror (la calculul acestei vechimi se are în vedere și perioada în care procurorul a ocupat funcția de judecător sau funcția de magistrat-asistent la Înalta Curte de Casație și Justiție);

– nu au fost sancționate disciplinar;

– au avut numai calificativul ,,foarte bine” la toate evaluările;

– și-au încetat activitatea din motive neimputabile;

– îndeplinesc condițiile prevăzute de art. 14 alin. (2) lit. a), c) si e) din Legea nr. 303/2004, republicată și cu modificările ulterioare.

Potrivit art. 5 din Medodologia amintită anterior, cererile de numire/reîncadrare trebuie depuse la sediul CSM, cel mai târziu în termen de 15 zile de la data publicării anunțului, însoțite de următoarele înscrisuri:

– CV;

– copie de pe cartea de identitate;

– cazier judiciar și cazier fiscal;

– declarație pe proprie răspundere privind precizarea domiciliului avut în ultimii 3 ani;

– caracterizarea de la ultimul loc de muncă, care să cuprindă inclusiv mențiuni privind existența ori inexistența unor eventuale sancțiuni disciplinare sau administrative;

– adeverințe eliberate de primării și/sau, după caz, de administrații financiare de la domiciliile avute în ultimii 3 ani, din care să rezulte, dacă este cazul, natura și tipul contravențiilor comise și sancțiunile contravenționale aplicate în această perioadă;

– orice alte inscrisuri pe care le consideră relevante pentru verificarea îndeplinirii condiției bunei reputații.

Pentru mai multe detalii, vă invităm să accesați sursa informației.

Sursa informației

CSM. Anunț privind ocuparea de posturi vacante de procuror was last modified: mai 8th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter