[UPDATE: Rezultatele obținute la testarea psihologică] CSM. Anunţ privind ocuparea de posturi vacante de procuror

28 iun. 2019
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 981

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 28 iunie 2019: Tabelul privind rezultatele obținute la testarea psihologică de către persoanele reprogramate

Conform site-ului oficial (www.csm1909.ro), CSM a publicat tabelul privind rezultatele obținute la testarea psihologică de către persoanele reprogramate la acestă probă.

Monitor Dosare

Tabelul cu rezultatele poate fi accesat aici.

Sursa informației


Update 25 iunie 2019: Reprogramarea examinării psihologice

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), CSM a anunțat reprogramarea examinării psihologice a celor doi candidați care au contestat calificativul primit.

Noua probă, formată din test scris și interviu, va avea loc vineri, 28 iunie 2019, începând cu ora 9:00, la sediul CSM. Accesul este condiționat de prezentarea la intrarea în instituție a unui act de identitate valid.

Pentru mai multe detalii, accesați aici.

Sursa informației

 


Update 24 iunie 2019: Rezultatele obținute la testarea psihologică

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), CSM a publicat rezultatele obținute de către candidați la testarea psihologică.

Tabelul cu rezultatele poate fi accesat aici.

Sursa informației

 


Update 18 iunie 2019: Programarea pentru examinarea medicală. Desfășurarea testării psihologice

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), CSM a dat publicității programarea candidaților pentru examinarea medicală care va avea loc în data de 20 iunie 2019, începând cu ora 8:00.

Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor”. Impactul noii legi asupra profesiilor liberale

Astfel, candidații care s-au înscris la concursul pentru numirea în funcția de procuror trebuie să se prezinte la Centrul Medical de Diagnostic și Tratament Ambulatoriu al Ministerului Justiției și trebuie să aibă asupra lor un act de identitate valid alături de o adeverință medicală din care să rezulte dacă suferă sau nu de o boală cu caracter cronic.

Examinarea medicală va consta în consultații de specialitate, analize de sânge și sumar urină.

Costul total al investigațiilor este estimat în jurul sumei de 388 lei.

Pentru mai multe detalii, accesați aici.

Totodată, ulterior examinării medicale, se va desfășura testarea psihologică, în data de 21 iunie 2019.

Această examinare va consta în cumularea a două probe, respectiv un test scris și un interviu.

Pentru mai multe informații, intrați aici.

 Sursa informației

 


Potrivit site-ului oficial, CSM a publicat procedura de numire sau reîncadrare, fără concurs sau examen  în condițiile art. 33^1 și art. 83 alin. (3) din Legea nr. 303/2004, republicată, cu modificările și completările ulterioare, a 38 de posturi de procuror.

Astfel, potrivit art. 3 din Metodologia aprobată, persoanele care doresc să formuleze cereri trebuie să îndeplinească o serie de condiții:

–  minimum 10 ani vechime în funcția de procuror (la calculul acestei vechimi se are în vedere și perioada în care procurorul a ocupat funcția de judecător sau funcția de magistrat-asistent la Înalta Curte de Casație și Justiție);

– nu au fost sancționate disciplinar;

– au avut numai calificativul ,,foarte bine” la toate evaluările;

– și-au încetat activitatea din motive neimputabile;

– îndeplinesc condițiile prevăzute de art. 14 alin. (2) lit. a), c) si e) din Legea nr. 303/2004, republicată și cu modificările ulterioare.

Potrivit art. 5 din Medodologia amintită anterior, cererile de numire/reîncadrare trebuie depuse la sediul CSM, cel mai târziu în termen de 15 zile de la data publicării anunțului, însoțite de următoarele înscrisuri:

– CV;

– copie de pe cartea de identitate;

– cazier judiciar și cazier fiscal;

– declarație pe proprie răspundere privind precizarea domiciliului avut în ultimii 3 ani;

– caracterizarea de la ultimul loc de muncă, care să cuprindă inclusiv mențiuni privind existența ori inexistența unor eventuale sancțiuni disciplinare sau administrative;

– adeverințe eliberate de primării și/sau, după caz, de administrații financiare de la domiciliile avute în ultimii 3 ani, din care să rezulte, dacă este cazul, natura și tipul contravențiilor comise și sancțiunile contravenționale aplicate în această perioadă;

– orice alte inscrisuri pe care le consideră relevante pentru verificarea îndeplinirii condiției bunei reputații.

Pentru mai multe detalii, vă invităm să accesați sursa informației.

Sursa informației

[UPDATE: Rezultatele obținute la testarea psihologică] CSM. Anunț privind ocuparea de posturi vacante de procuror was last modified: iunie 28th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter