CSM. Anunț privind analizarea de către Secția pentru procurori a cererilor formulate de judecători de numire în funcția de procuror

15 mai 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 55

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), la data de 14 mai 2019, CSM a dat publicității anunțul privind analizarea de către Secția pentru procurori a cererilor formulate de judecători de numire în funcția de procuror.

Astfel, la sfârșitul lunii mai, Sectia pentru procurori va analiza, în conditiile art. 61 din Legea nr. 303/2004, toate cererile depuse până în prezent. De asemenea, în anunț se menționează faptul că data interviului va fi comunicată pe pagina de internet a Consiliului Superior al Magistraturii.

Conferința de pregatire profesională a Baroului Ialomița
”

La analizarea cererilor va fi avută în vedere lista posturilor de procuror publicată la data de 6 mai 2019, cu modificările intervenite până la data susținerii interviului.

Pentru a vedea respectivul anunț, vă rugăm accesați aici.

Sursa informației

CSM. Anunț privind analizarea de către Secția pentru procurori a cererilor formulate de judecători de numire în funcția de procuror was last modified: mai 15th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter