CSM. Analizarea de către Secţia de procurori a cererilor formulate de judecători de numire în funcţia de procuror

4 sept. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 120

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), CSM a dat publicității anunțul conform căruia, la sfârșitul lunii septembrie 2019, Secția de procurori va analiza cererile de numire în funcția de procuror formulate de judecători, în condițiile art. 61 din Legea nr. 303/2004.

Astfel, cererile de numire a judecătorilor în funcția de procuror se depun la Consiliul Superior al Magistraturii cel mai târziu în termen de 5 zile de la data publicării pe pagina de internet a Consiliului a listei posturilor vacante din luna stabilită, respectiv până la data de 9 septembrie 2019, inclusiv.

Totodată, data interviului urmează să fie anunțată în curând pe pagina de internet a CSM.

 

Sursa informației

CSM. Analizarea de către Secția de procurori a cererilor formulate de judecători de numire în funcția de procuror was last modified: septembrie 4th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter