Eveniment [CUM A FOST] Criza contemporană a drepturilor și libertăților fundamentale ale omului. Implicații ale Deciziei CJUE din 18 mai 2021 – Arad, 27 mai. Florentin Țuca și prietenii din Universul Juridic

869       0
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

[CUM A FOST] Criza contemporană a drepturilor și libertăților fundamentale ale omului. Implicații ale Deciziei CJUE din 18 mai 2021 – Arad, 27 mai. Florentin Țuca și prietenii din Universul Juridic 📅 27 mai 2021 Arad [CUM A FOST] Criza contemporană a drepturilor și libertăților fundamentale ale omului. Implicații ale Deciziei CJUE din 18 mai 2021 – Arad, 27 mai. Florentin Țuca și prietenii din Universul Juridic

Data 27 mai 2021
Locația Universitatea „Aurel Vlaicu” Bulevardul Revoluției 77

Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad a fost gazda celei de-a doua etape din cadrul ediției a II-a a proiectului intinerant „Florentin Țuca și prietenii din Universul Juridic”.

Evenimentul a fost deschis de doamna prorector, prof. univ. dr. Codruța Simona Stoica, și de doamna lect. univ. dr. Camelia Stoian, Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad.

De asemenea, decanul Baroului Arad, domnul av. Andrei Ioniță, a adresat audienței fizice și online un cuvânt de bun-venit.

Baroul Arad are de curând o nouă conducere, iar acest eveniment a fost un bun prilej pentru colegii din Barou să se reunească la un prim eveniment offline.

Întâlnirea a continuat cu dezbaterea temei propuse, intitulată „Criza contemporană a drepturilor și libertăților fundamentale ale omului. Implicații ale Deciziei CJUE din 18 mai 2021”.

Autorul Florentin Țuca, Managing Partner al Casei de avocatură Țuca Zbârcea și Asociații din București, și-a exprimat ideile și viziunea asupra temei alese, dezbaterile continuând cu punctele de vedere și argumentele din partea domnilor prof. univ. dr., av. Constantin Valentin, prof. univ. dr., av. Ioan Chelaru, și av. Bogdan Ionescu.

Colegii prezenți s-au bucurat de o sesiune de autografe din partea autorului.

Am fost onorați să îi regăsim pe colegii din Baroul Arad la acest eveniment, într-o nouă formulă, care s-a conturat în alegerile din luna martie.

Sperăm să revenim la Arad cu ocazia unui eveniment în perioada imediat următoare.

Mulțumim partenerilor evenimentului nostru:  Alpha BankTudor. Personal TailorWolters Kluwer România, Alexandrion Grup, Avincis.

Criza contemporană a drepturilor și libertăților fundamentale ale omului. Implicații ale Deciziei CJUE 18 mai 2021- Arad, 27 mai. Florentin Țuca și prietenii din Universul Juridic


Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad, Sala Senatului, va găzdui joi, 27 mai 2021, începând cu ora 16.00, dezbaterea „Criza contemporană a drepturilor și libertăților fundamentale ale omului. Implicații ale Deciziei CJUE din 18 mai 2021”, organizată de Grupul editorial Universul Juridic, dezbatere ocazionată de lansarea lucrării Adevărul în căutare de minister, semnată de avocatul Florentin Țuca, Managing Partner al Casei de avocatură Țuca Zbârcea și Asociații din București.

Evenimentul îi are ca parteneri pe Alpha BankTudor. Personal TailorAlexandrion GrupWolters Kluwer România.

Florentin Țuca nu este doar un lider al generației sale, ci și un reputat profesionist, un avocat care strălucește de fiecare dată când vremea și vremurile îi permit. Am descoperit, cei care îi urmărim expunerile publice și scrierile, personalitatea unui filozof prin excelență. Este o constatare obiectivă, rezultată și dovedită cu prisosință prin prisma ideilor exprimate în dezbateri juridice sau evenimente profesionale, a disertațiilor susținute în fața studenților facultăților de drept, a schimburilor de replici cu colegii avocați și cu alți reprezentanți ai comunității juridice și nu numai.

Proiectul „FLORENTIN ȚUCA ȘI PRIETENII DIN UNIVERSUL JURIDIC” este unul care încununează toate acestea, dorind să aducă vibrație și culoare în zona juridică, atât de încărcată și chiar lovită uneori din toate direcțiile. Pretextul nostru îl reprezintă apariția lucrării Adevărul în căutare de minister, pe care o lansează autorul Florentin Țuca.

Speakeri:

1. Prof. univ. dr. Codruța Simona Stoica, Prorector, Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad

2. Lect. univ. dr. Camelia Stoian, Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad

3. Av. Andrei Ioniță, Decan, Baroul Arad

4. Prof. univ. dr., av. Constantin Valentin, Facultatea de Drept, Universitatea de Vest din Timișoara

5. Av. Bogdan Ionescu, Baroul Arad

*Evenimentul va putea fi urmărit și în format fizic, în fiecare locație afișată. Accesul în sală este gratuit și se face pe bază de înscriere, în formularele dedicate fiecărui eveniment, în limita locurilor disponibile și cu respectarea condițiilor de distanțare fizică impuse de reglementările sanitare. În acest moment, numărul maxim de persoane acceptate în interior este de 50. Înscrierile vor fi oprite după atingerea acestui număr.

 

Pachet participanți:

– 3 luni acces la abonamentul Universul Juridic Premium;

– acces la înregistrarea video a evenimentului;

– 30 de zile acces la unul dintre produsele Wolters Kluwer în funcție de discuțiile cu reprezentanții companiei;

– discuție personalizată cu un reprezentant zonal Alpha Bank și consiliere pentru accesarea produselor dedicate profesiilor liberale, cu costuri și comisioane personalizate.


Cu ocazia acestui eveniment, Grupul editorial Universul Juridic pune la dispoziția specialiștilor din domeniu un voucher în valoare de 50 lei.
Cod Voucher: fiiprofesionistUJ50 
Voucherul poate fi utilizat pentru achiziția de pe site-ul www.ujmag.ro a cărților apărute sub egida Editurii Universul Juridic. Regulamentul și modul de utilizare al voucherului îl găsiți aici.

 

Pentru acordarea punctelor de pregătire profesională vă rugăm ca în formularul de mai jos să selectați corect și complet profesia. În caz contrar, există posibilitatea de a nu se acorda. Adresa de email înscrisă în formular nu va fi făcută publică. Câmpurile marcate cu asterisc (*) sunt obligatorii. Oricare altă profesie pe care o dețineți/exercitați, vă rugăm să o includeți în câmpul Observații.

Utilizator 1
Utilizator 2
Utilizator 3
Utilizator 4
Utilizator 5
Utilizator 6
Utilizator 7
Utilizator 8
Utilizator 9
Utilizator 10

* Având în vedere prevederile legale în materia protecției datelor cu caracter personal, vă informăm că la evenimentul la care urmează să participați există posibilitatea să se realizeze filmări/fotografii. Totodată, este posibil ca aceste materiale să fie transmise live și în reluare pe universuljuridic.ro, să se regăseasca în arhivele Universul Juridic, precum și promovate pe site-urile și pe rețelele noastre de socializare – Facebook, Twitter, Google+, Instagram, LinkedIn etc.
Logarea dumneavoastră în platforma evenimentului sau orice corespondență din partea reprezentanților Universul Juridic, precum și participarea dumneavoastră la eveniment semnifică acceptarea termenilor și condițiilor privind organizarea acestuia. Astfel, vă exprimați acordul pentru procesarea datelor cu caracter personal de către Universul Juridic pentru a primi informații cu privire la acest eveniment/alte evenimente Universul Juridic, oferte și/sau prezentări ale Universul Juridic, dar și newsletter. Totodată, vă dați acordul și față de folosirea fotografiilor și/sau înregistrărilor video și posibila apariție a imaginii dumneavoastră în materialele filmate/fotografice, destinate diseminării pe canalele arătate.

[CUM A FOST] Criza contemporană a drepturilor și libertăților fundamentale ale omului. Implicații ale Deciziei CJUE din 18 mai 2021 – Arad, 27 mai. Florentin Țuca și prietenii din Universul Juridic was last modified: mai 28th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.