Cristina Stroie, Președintele UNPIR Filila Constanța: În calitate de filială-gazdă a acestui eveniment, trebuie să mulțumesc pentru prezență tuturor practicienilor în insolvență

20 sept. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 931

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Cristina Stroie: Vreau să vă mulțumesc foarte mult pentru participarea la aceste eveniment, la Seminarul de Pregătire Profesională a Practicienilor în Insolvență. Ei bine, în calitate de filială-gazdă a acestui eveniment, trebuie să mulțumesc pentru prezență tuturor practicienilor în insolvență, d-lor magistrați care participă în calitate de invitați și, deopotrivă, d-lor avocați, notari și executori care participă, iată, pentru prima dată, în calitate de organizatori alături de filialele București, Constanța și INPPI.

Monitor Dosare

Ei bine, trebuie să mulțumim deopotrivă și Facultății de Drept, dar în principal aș dori să vă spun că ideea aceasta de pregătire profesională comună a avut-o d-na vicepreședinte a UNPIR, d-na Sârboanca Cristina, care este și membru al Filialei Constanța. Îi mulțumim foarte mult.

Ei bine, fiind vorba despre un seminar, bineînțeles că avem ocazia să discutăm liber despre subiecte de confluență, care prezintă, desigur, un interes general și sperăm ca în urma acestui seminar să se răspundă sau măcar să încercăm să răspundem tuturor problemelor cu care noi ne confruntăm și, desigur, sperăm să fie un început în organizarea unor astfel de evenimente și pe viitor.

Vă mulțumesc foarte mult.

Cristina Stroie, Președintele UNPIR Filila Constanța: În calitate de filială-gazdă a acestui eveniment, trebuie să mulțumesc pentru prezență tuturor practicienilor în insolvență was last modified: octombrie 25th, 2017 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter