Costică Voicu: Anul trecut am obținut medalia de aur, fiind cea mai bună secție IPA din lume

28 iun. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1913
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Prof. univ. dr. Costică Voicu, președintele Asociației Internaționale a Polițiștilor, Secția Română, a spus, în cadrul emisiunii Legal Point din data de 22 iunie 2016, cu tema Asociația Internațională a Polițiștilor:

Esti avocat, magistrat, notar, executor judecatoresc, practician in insolventa sau consilier juridic? Atunci ai nevoie de pachetul Alpha Bank dedicat profesionistilor

Misiunea de a educa. E foarte importantă. Pentru că activitățile pe care noi le desfășurăm, repet, de natură culturală, sportivă… Am avut recent un târg internațional al colecționarilor; polițiști colecționari. De diferite lucruri: de filatelie, de embleme, de fotografii de epocă etc.; fiecare cu pasiunea lui. Și chiar foarte interesantă a fost una din aceste acțiuni.

Apoi trebuie reținut faptul că secția nou înființată are capacitatea de a se integra în cooperarea internațională. Și de a aduce o contribuție remarcabilă, atât în planul profesional – iată, o să vă spun că Asociația Internațională a Polițiștilor are un centru de pregătire internațională, la Gimborn, în Germania – este un castel superb, care a fost concesionat asociației noastre de descendenții unei familii de prinți germani. Acolo se organizează în fiecare săptămână seminarii pe probleme profesionale și România este deja la al doilea an, a doua ediție, când organizăm un seminar bilingv, român-german. Numai englezii au mai fost acceptați pe această componentă bilingv și polonezii de anul trecut.

Adică cei mai buni specialiști ai noștri în materie, iată, tema de anul acesta, din septembrie, va fi lupta împotriva corupției. Lectorii care vor prezenta la 50 de cursanți, dintre care 20 din România și 30 din alte țări, din toată Europa vin acolo, experiența românească în materie și practica României, Poliției române în prevenirea și combaterea corupției. Anul trecut am avut lupta împotriva bandelor de infractori din aceștia, migranți, care plecau din România, dădeau loviturile în Olanda, în Germania ș.a.m.d., astfel încât am dovedit că avem acest potențial.

Și vreau să vă spun că la toate congresele și reuniunile internaționale care s-au desfășurat, Poliția română a fost evidențiată cu calificative maxime.

Anul trecut vreau să vă spun că am obținut locul I, medalia de aur, fiind cea mai bună secție IPA din întreaga lume. Anul trecut a fost, acum doi ani am avut medalia de argint – pe locul doi, după Polonia. Anul trecut, în 2015, medalia de aur, după noi a fost Polonia și pe locul 3 Italia. Pentru că în fiecare an noi trebuie să raportăm – ăsta e cuvântul – să transmitem centralei noastre internaționale un raport de activitate; cu tipurile de activități și numărul de participanți prezenți la astfel de activități. Pe plan profesional, social, cultural, sportiv, pe hobby – toate nebuniile din lume, care fac viața frumoasă.

👍Vezi EMISIUNEA TV „LEGAL POINT” 19 – Costică Voicu: Asociația Internațională a Polițiștilor

Costică Voicu: Anul trecut am obținut medalia de aur, fiind cea mai bună secție IPA din lume was last modified: noiembrie 3rd, 2017 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.