Corpul Profesional al Mediatorilor din Județul Cluj promovează medierea în mediul de afaceri

16 iul. 2015
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 571

Despre

  • Promovarea medierii în mediul de afaceri
  • Actualizarea listei mediatorilor activi

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Pe site-ul Consiliului de Mediere a fost publicat un comunicat al CPMJ Cluj prin care este anunțată încheierea unui protocol de colaborare de către Corpul Profesional al Mediatorilor din Județul Cluj cu Camera de Comerț si Industrie Cluj și Centrul de Mediere de pe lângă Camera de Comerț și Industrie Cluj.

Conform comunicatului, scopul acestui protocol de colaborare este de a promova medierea în mediul de afaceri.

În acest sens, Corpul Profesional al Mediatorilor din Județul Cluj va prezenta Centrului de Mediere de pe langă Camera de Comerț și Industrie Cluj lista mediatorilor activi actualizată.

Mediatorii din județul Cluj se pot adresa Centrului de Mediere de pe lângă Camera de Comerț si Industrie Cluj pentru a putea fi solicitați să efectueze medieri la acest centru.

Consultați comunicatul pe site-ul Consiliului de mediere (www.cmediere.ro).

Corpul Profesional al Mediatorilor din Județul Cluj promovează medierea în mediul de afaceri was last modified: iulie 16th, 2015 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter