Convențiile multilaterale prezente și viitoare din domeniul fiscal – un răspuns la problemele din ce în ce mai complexe cu care ne confruntăm?

2 dec. 2022
Articol UJ Premium
Vizualizari: 253
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Convențiile multilaterale prezente și viitoare din domeniul fiscal – un răspuns la problemele din ce în ce mai complexe cu care ne confruntăm? was last modified: noiembrie 29th, 2022 by Ioana Lixandru

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Ioana Lixandru

Ioana Lixandru

Este Senior Tax Consultant, Crowe România, membru al Camerei Consultanților Fiscali din România. Posedă studii de licență și masterat în Administrarea afacerilor şi are o experiență vastă în fiscalitate, lucrând în mari companii de consultanță, în sfera impozitelor directe, atât pentru persoane fizice, cât și pentru persoane juridice din industrii variate.
A mai scris: