Continuarea parteneriatului tradițional între Baroul Timiş şi Editura Universul Juridic

31 mart. 2021
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 34

Într-o perioadă în care preocuparea pentru documentarea juridică nu mai prezintă neapărat focusul principal al entităților sau instituțiilor care ar trebui să se preocupe în acest sens, ne bucură să anunțăm că parteneriatul tradițional între Baroul Timiș și Editura Universul Juridic continuă, iar avocații Baroului Timiș urmează să aibă în continuare acces la cele mai importante resurse documentare oferite de portalul universuljuridic.ro.

„Articolele de specialitate semnate de cei mai reputați autori din România, știrile juridice, jurisprudența atent selectată credem că pot contribui la o bună activitate a colegilor noștri. Ne-am convins de aceasta în ultimii patru ani de când Baroul Timiș este un promotor fervent al documentării juridice de calitate, și credem că aceasta se poate realiza într-o bună măsură cu sprijinul partenerilor noștri tradiționali” – avocat dr. Sergiu I. STĂNILĂ, decan, Baroul Timiș.

„Atunci când un parteneriat merge mai departe este, în primul rând, un moment de bucurie, iar, în al doilea rând, o confirmare a faptului că o muncă de cercetare științifică, pe care autorii noștri o desfășoară permanent, urmează să fie pusă în valoare și utilizată de profesioniști, așa cum sunt colegii noștri avocați din Baroul Timiș. Mă bucură continuarea acestui parteneriat și faptul că activitatea noastră editorială, prin care punem în valoare în special cercetarea științifică a autorilor Universul Juridic, este confirmată inclusiv prin continuarea acestuia.

Le mulțumim tuturor avocaților din Baroul Timiș și conducerii Consiliului Baroului Timiș, domnului avocat dr. Sergiu I. STĂNILĂ, pentru prietenia pe care ne-o arată în mod constant”Nicolae Cîrstea, președinte, Grupul editorial Universul Juridic.

Continuarea parteneriatului tradițional între Baroul Timiș și Editura Universul Juridic was last modified: martie 31st, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter