Constantin Sima: Sunt și voi fi întotdeauna un susținător al rolului avocatului!

27 apr. 2016
3 voturi, medie: 3,33 din 53 voturi, medie: 3,33 din 53 voturi, medie: 3,33 din 53 voturi, medie: 3,33 din 53 voturi, medie: 3,33 din 5 (3 votes, average: 3,33 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1808
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Invitat la Congresul Avocaților 2016, procurorul Constantin Sima, președintele Asociației Procurorilor din România a remarcat importanța tuturor profesiilor: avocat, procuror, jurist și judecător în stabilirea adevărului în cadrul procesului.

Campanie Craciun UJmag 2020

Referindu-se la relația avocat – procuror, respectiv, avocat – judecător, domnia sa i-a îndemnat pe avocați să facă un pas în față, să fie puțin mai incisivi, atât cât le permite rolul lor procesual, și să redea mai accentuat aspectele care țin de adevăr, să-și pledeze cu mai multă convingere pozițiile”.

Președintele Asociației Procurorilor din România a menționat că începând cu 2000 se observă o oarecare timiditate a avocaților în pretoriu.

Constat că procurorii sunt tot mai convingători, în ultima perioadă de timp și succesele lor sunt apreciate de public, dar nu e bine ca procesul penal să fie dominat de o singură parte. Adevărul rezultă din contribuția aproximativ egală a tuturor participanților la proces” – a adăugat procurorul Constantin Sima, ca o motivație în plus a poziției domniei sale, în favoarea unui rolului activ al avocaților în instanțe.

👍Vezi detalii privind desfășurarea Congresului avocaților 2016!

Constantin Sima: Sunt și voi fi întotdeauna un susținător al rolului avocatului! was last modified: mai 5th, 2016 by Constantin Sima

Vă recomandăm:

Abonează-te la newsletter