Constantin Chiriac: E important ca în România să existe acest dialog, această manifestare firească și liberă a opiniei în ceea ce înseamnă, într-adevăr, cu adevărat, dezbaterea pe lege, pe justiție, pe adevăr, pe dreptate

14 iul. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 536

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Constantin Chiriac: Sunt fericit că pot să vă transmit un mesaj. Regret că nu sunt de față, este un moment important  pentru dumneavoastră, pentru noi toți, cei care iubim ceea ce înseamnă dreptatea, justiția, dialogul adevărat în fața legii, în fața a ceea ce înseamnă dreptate și adevăr în fața lumii.

Reprezint Festivalul Internațional de Teatru. Am încheiat cea de-a 24-a ediție, au fost 3278 de artiști din 72 de țări, care au jucat în 71 de spații de joc, 503 evenimente cu aproximativ 69.000 de spectatori pe zi. E unul din cele mai mari festivaluri din această lume și faptul că putem să avem în România această zonă de excelență este în primul rând un prilej de mândrie pentru comunitatea pe care o reprezint, pentru că un astfel de eveniment nu poate fi făcut decât împreună cu o mare comunitate.

Salut această apariție a publicației Legal Point, pentru că e important ca în România să existe acest dialog, această manifestare firească și liberă a opiniei în ceea ce înseamnă, într-adevăr, cu adevărat, dezbaterea pe lege, pe justiție, pe adevăr, pe dreptate.

Regret că nu sunt împreună cu dumneavoastră, pentru că reprezentăm România la Luxemburg, sunt 10 ani de când împreună am reușit să dăm Europei două capitale culturale europene și ne-am întors cu un mare cadou – Metamorfoze, 2000 de ani de când Ovidiu a scris acest text și îl jucăm la Esch, pentru capitală culturală europeană 2022.

Vă urez din toată inima să aveți un timp bun și sper ca, la o proximă întâlnire, de ce nu chiar în cadrul Festivalului Internațional de Teatru de anul viitor, să vă putem avea oaspeți. Să aveți o zi minunată!

Constantin Chiriac: E important ca în România să existe acest dialog, această manifestare firească și liberă a opiniei în ceea ce înseamnă, într-adevăr, cu adevărat, dezbaterea pe lege, pe justiție, pe adevăr, pe dreptate was last modified: iulie 14th, 2017 by Constantin Chiriac
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Abonează-te la newsletter