Consolidare parteneriat Baroul Timiș – Universul Juridic

26 feb. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 626
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

👍Vezi aici: Parteneriat între Editura Universul Juridic și Baroul Timiș

Efect al Parteneriatului încheiat în anul 2017 cu Editura Universul Juridic, Baroul Timiș anunță, în premieră pentru un barou din România, achiziționarea Abonamentului Conferințele VIDEO Universul Juridic, precum și continuarea oferirii accesului la Portalul universuljuridic.ro.

Înregistrările video ale zecilor de conferințe de anvergură națională, organizate anual de Grupul Universul Juridic, rețin cu mult mai mult: informații prețioase, adesea în exclusivitate, referiri concrete la legi, regulamente și norme, spețe civile și/sau penale, studii de caz, povești de succes, cifre, nuanțe și sublinieri ale lectorilor, exemple, soluții și răspunsuri ale celor mai reputați lectori care onorează prin profesionalismul și experiența lor.

Pentru început, utilizatorii vor avea acces nelimitat, pe baza unui abonament, cu un număr inițial de peste 50 de ore și 150 de speakeri, la conferințe video al căror conținut va putea fi accesat integral, de îndată, în interes personal, formativ și profesional.

Pregătirea profesională, atât cea inițială, cât și cea continuă, au intrat într-o nouă eră, în care informația circulă și comunicarea se realizează în mediul online. Calitatea prestației avocațiale, în scopul înfăptuirii corecte a actului de justiție, este dezideratul urmărit de Profesia de Avocat.

Baroul Timiș este primul barou din țară care achiziționează acest serviciu. Accesul avocaților din cadrul Baroului Timiș la bazele de date mai sus descrisă este gratuit.

În perioada următoare, Consiliul Baroului Timiș va analiza oportunitatea acordării de puncte profesionale pentru accesarea conținutului on-line oferit în cadrul acestui parteneriat.

Mai multe detalii aici: https://www.universuljuridic.ro/video-conferinte/

 

Avocat dr. Sergiu Stănilă – Decan, Baroul Timiș

Nicolae Cîrstea – Președinte, Grupul Universul Juridic

Consolidare parteneriat Baroul Timiș – Universul Juridic was last modified: februarie 27th, 2019 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter