Consiliul Uniunii Europene. Comunicat de presă privind măsurarea emisiilor generate de autovehicule

12 dec. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 222

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.consilium.europa.eu), Consiliul Uniunii Europene a publicat un comunicat de presă referitor la convenirea ambasadorilor statelor membre asupra unui mandat de negociere cu privire la propunerea de modificare a Regulamentului (CE) nr. 715/2007. Modificarea urmărește omologarea de tip a autovehiculelor, în ceea ce privește emisiile provenite de la vehiculele ușoare pentru pasageri și de la vehiculele ușoare comerciale (Euro 5 și Euro 6) și privește accesul la informațiile referitoare la repararea și întreținerea vehiculelor.

Atfel, regulamentul propus este menit să asigure un temei juridic solid pentru aplicarea factorilor de conformitate specifici fiecărui poluant atunci când se evaluează conformitatea vehiculelor ușoare pentru pasageri și a vehiculelor ușoare comerciale cu limitele emisiilor la țeava de evacuare stabilite de UE.

 

 

Pentru mai multe detalii legate de comunicatul Consiliului Uniunii Europene, accesați, vă rugăm, sursa informației.

Sursa informației

Consiliul Uniunii Europene. Comunicat de presă privind măsurarea emisiilor generate de autovehicule was last modified: decembrie 13th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter