Consiliul UNEJ din Republica Moldova hotărăște, în semn de apreciere și înaltă recunoștință, a acorda distincția onorifică Magna cum laudae profesorului, domnului Ioan Leș

13 sept. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 695

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Roman Talmaci: În primul rând vă mulțumesc pentru invitație, vă spun la toți bună ziua.

Conferința națională de Drept Penal al Afacerilor, ediția a VIII-a, ON-LINE

Chiar acum vin din drum, dar am primit live, datorită Universului Juridic, tot ce se petrece aici și, într-adevăr, cum a menționat colegul Stelian Dincă, după atâția distinși vorbitori profesori universitari ne vine greu să mai găsim cuvinte alese domnului profesor. Cu toate acestea, vreau să remarc faptul că avem o bună colaborare datorită UNEJ România, stabilită de acum șapte ani, unde, domnule profesor, vă mulțumim încă o dată pentru asistența, pentru ajutorul pe care nu ni l-ați refuzat și de câte ori a fost nevoie am putut apela la sfaturile dumneavoastră, la receptivitatea dumneavoastră și ne-ați onorat cu prezența la toate manifestările pe care le-am organizat în Republica Moldova.

Deci pe această cale, UNEJ, în temeiul hotărârii consiliului, având în vedere dispozițiile art. 42 al Legii 113/17 iunie 2010, privind executorii judecătorești, punctul 57 al statutului UNEJ, în conformitate cu prevederile hotărârii consiliului nr. 18/27 iulie 2015, apreciind aportul inegalabil la consolidarea doctrinei procesual-civile, afirmând în numele UNEJ din Republica Moldova înalta apreciere față de contribuția doctrinară semnificativă la reglementarea procedurii de executare silită, implicarea activă în cooperarea internațională, aportul adus la implementarea standardelor și bunelor practici internaționale în materia executării silite, inclusiv în Republica Moldova, Consiliul UNEJ din Republica Moldova hotărăște, în semn de apreciere și înaltă recunoștință, a acorda distincția onorifică Magna cum laudae profesorului, domnului Ioan Leș.

Consiliul UNEJ din Republica Moldova hotărăște, în semn de apreciere și înaltă recunoștință, a acorda distincția onorifică Magna cum laudae profesorului, domnului Ioan Leș was last modified: septembrie 13th, 2017 by Roman Tălmaci
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Abonează-te la newsletter