Consiliul UE. Planul de urgență pentru transportul de mărfuri în caz de pandemie

26 oct. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 37

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit paginii oficiale (www.consilium.europa.eu), Consiliul UE a adoptat concluzii prin care invită Comisia să elaboreze rapid un plan de urgență în caz de pandemie sau altă criză majoră pentru sectorul european al transportului de mărfuri. 

Astfel, planul de urgență ar trebui să acopere următoarele aspecte:

Conferința națională de Drept Penal al Afacerilor, ediția a VIII-a, ON-LINE

„- menținerea operațiunilor de transport transfrontalier de mărfuri de-a lungul coridoarelor rețelei transeuropene de transport (TEN-T) și al altor conexiuni transfrontaliere esențiale, precum și menținerea serviciilor auxiliare conexe care sprijină exploatarea rețelei respective

– asigurarea liberei circulații a lucrătorilor din domeniul transporturilor, garantând totodată protecția sănătății și a siguranței acestora

– pregătirea unor orientări și a unor seturi de instrumente pentru a consolida rezistența sectorului

– instituirea unui cadru de reglementare coerent în ceea ce privește derogările care urmează să fie aplicate în cazul apariției unor pandemii sau a altor situații de criză majoră.”

De asemenea, Consiliul încurajează Comisia să extindă planul de urgență la transportul de persoane și la transport, în general, precum și să includă angajamentul UE cu privire la realizarea neutralității climatice până în 2050.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și Consiliul UE. Concluziile Consiliului European – 17-21 iulie 2020

Consiliul UE. Planul de urgență pentru transportul de mărfuri în caz de pandemie was last modified: octombrie 26th, 2020 by Universul Juridic

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter