Consiliul UE. Apă potabilă sigură și curată: Adoptarea standardelor de calitate minime stricte

26 oct. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 37

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit paginii oficiale (www.consilium.europa.eu), Consiliul UE și-a adoptat poziția în primă lectură pentru revizuirea Directivei privind apa potabilă, pe baza compromisului la care s-a ajuns în cadrul negocierilor dintre Consiliu și Parlamentul European.

Astfel, prin noua Directivă sunt actualizate standardele de calitate pentru apa potabilă și se introduce o abordare bazată pe riscuri și rentabilă pentru monitorizarea calității apei, fiind introduse cerințe de igienă pentru materialele care intră în contact cu apa potabilă. 

De asemenea, prin poziția sa, Consiliul răspunde preocupărilor legate de efectele perturbatorilor endocrini, ale produselor farmaceutice și ale microplasticului asupra sănătății umane, introducând un mecanism bazat pe liste de supraveghere. 

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și Consiliul UE. Planul de urgență pentru transportul de mărfuri în caz de pandemie

Consiliul UE. Apă potabilă sigură și curată: Adoptarea standardelor de calitate minime stricte was last modified: octombrie 26th, 2020 by Universul Juridic

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter