Consiliul UE. Alinierea anumitor țări la aplicarea de măsuri specifice pentru combaterea terorismului

28 aug. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 80

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit paginii oficiale (www.consilium.europa.eu), Consiliul UE a publicat un comunicat cu privire la alinierea anumitor țări la aplicarea de măsuri specifice pentru combaterea terorismului.

Astfel, Republica Macedonia de Nord, Muntenegrul, Serbia și Albania, țări candidate, Bosnia și Herțegovina, țară din cadrul procesului de stabilizare și de asociere și potențială țară candidată, Islanda și Liechtensteinul, țări AELS membre ale Spațiului Economic European, precum și Ucraina, Republica Moldova și Georgia se aliniază deciziei Consiliului prin care a fost actulizată lista persoanelor și entităților implicate în acte de terorism, care este prevăzută în Poziția comună 2001/931 a UE din 27 decembrie 2001.

De asemenea, tările se vor asigura că politicile lor naționale sunt conforme cu această Decizie.

 

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Această rubrică este susținută de EASYLAW, manager activități juridice.
Îmbunătățește eficiența echipei și crește performanța societății tale de avocatură, cu pachetul Avocatul PREMIUM. Abonează-te la EASYLAW* și primești gratuit cont PREMIUM pe portalul www.universuljuridic.ro.
🔔Vreau cont demo
Consiliul UE. Alinierea anumitor țări la aplicarea de măsuri specifice pentru combaterea terorismului was last modified: august 28th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter